Objavljen prvi poziv Regionalnog ureda za suradnju mladih (RYCO)

Regionalni ured za suradnju mladih (RYCO) traži prijedloge organizacija civilnog društva i srednjih škola za podršku projektima u oblasti promoviranja pomirenja u regionu Zapadnog Balkana povećanjem mobilnosti mladih, suradnje i aktivizma.

Opširnije...

Inzko kaže da se u Mostaru stroše stotine milijuna KM bez kontrole ali da međunarodna zajednica još ne želi intervenirati

Ako je čovjeku za život najvažniji kruh, onda su to za demokraciju izbori. Građanima Mostara je oduzet najosnovniji mehanizam demokracije, a to su izbori, upozorio je visoki predstavnik Valentin Inzko u ekskluzivnom intervjuu za TV1.

Opširnije...

Prvo ljeto besplatnog roaminga u EU

Prvo ljeto besplatnog roaminga pokazuje da su Europljani svjesni novih pravila i da su počeli mijenjati svoje navike pri putovanjima u inozemstvo unutar EU-a.

Opširnije...

ISTA KVALITETA ZA SVE Prehrambeni proizvodi dvojne kvalitete: Europska komisija objavila smjernice za suzbijanje nepoštenih praksi

Europska komisija objavila je skup smjernica za primjenu propisa Europske unije o hrani i pravima potrošača na proizvode dvojne kvalitete, kako je predsjednik Juncker najavio u ovogodišnjem govoru o stanju Unije.

Opširnije...

Jean-Claude Juncker podržao Hrvatsku: Ne slažem se s onima koji blokiraju nove članice

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker u ekskluzivnome intervjuu za središnji Dnevnik Hrvatske radiotelevizije (HRT) komentirao je prijetnje iz susjedne Slovenije o tome da bi proces pristupanja Hrvatske šengenskome području mogao doći u pitanje. „Ne slažem se s onima koji blokiraju nove članice.

Opširnije...

Mogherini na sastanku s Thaçijem i Vučićem: Kosovo dobiva svoje pravosuđe

Federica Mogherini, visoka predstavnica za vanjsku politiku i sigurnost i potpredsjednica Europske komisije jučer, 31. kolovoza, u Bruxellesu bila je domaćin još jednog susreta predsjednika Kosova Hashima Thaçija i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Opširnije...

No comment.

Narod je izabrao

Top teme

Trach

Promo

Kolumna