Talijanski premijer sucima: "Prestanite opravdavati ubojstva žena"

Talijanski premijer Giuseppe Conte u četvrtak je kritizirao suce koji su priznavali olakotne okolnosti ubojicama žena jer su zločine počinili u afektu, zbog ljubomore ili razočaranosti.

Opširnije...

Britanija pred prekretnicom: Izlazak iz EU-a sa ili bez sporazuma

Britanska premijerka Theresa May poručila je u utorak zastupnicima da glasuju za sporazum o brexitu koji je dogovorila s EU-om ili riskiraju da Velika Britanija ostane u EU-u. Glasovanje dovodi peto po veličini svjetsko gospodarstvo na nepoznat teren bez jasnog puta kako dalje.

Opširnije...

Talijanski premijer obećao pomoć Srbiji na putu u EU

Talijanski premijer Giusepe Conte ocijenio je u srijedu u Beogradu da Priština treba povući pristojbe na robu iz Srbije i time pridonijeti obnovi dijaloga, a srbijanskim dužnosnicima obećao potporu i poručio da će Italija biti "veleposlanik Srbije na putu eurointegracija".

Opširnije...

Australija zatvara vrata osuđenima za nasilje u obitelji

Posjetitelji Australije osuđeni za obiteljsko nasilje bit će protjerani iz zemlje ili će im biti zabranjen ulazak, objavio je u nedjelju ministar za imigraciju David  Coleman, u trenutku kada Canberra jača borbu protiv dolazaka stranih kriminalaca.

Opširnije...

Španjolska daje boravište za 400.000 Britanaca u slučaju 'tvrdog' Brexita

Španjolska planira dati boravište za oko 400.000 Britanaca u slučaju 'tvrdog' Brexita, objavile su novine El Pais u petak, dan prije nego što će vlada u Madridu objaviti svoje izvanredne planove za izlazak Britanije iz EU-a.

Opširnije...

Bivši odvjetnik američkog predsjednika: 'Sramim se jer znam tko je Trump. On je rasist, prevarant i varalica'

Michael Cohen, bivši osobni odvjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa, na kongresnom saslušanju u srijedu je napao svog bivšeg šefa, nazvavši ga "prevarantom" koji je unaprijed znao za objavljivanje ukradene elektroničke pošte Hillary Clinton, njegove protukandidatkinje na predsjedničkim izborima 2016. godine, ali nije imao dokaza da je Trump bio u dosluhu s Moskvom. Trump istragu protiv sebe koju vodi Mueller nazvao je "lovom na vještice".

Opširnije...

No comment.

Bijednici

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna