Otvoren poziv za dostavljanje prijedloga u oblasti razvoja poduzetništva

Kroz Instrument za financiranje bespovratne pomoći za poduzetničke aktivnosti koji ima za cilj doprinijeti razvoju i širenju modela inkluzivnog poduzetništva te tako unaprijediti konkurentnost na lokalnoj (općinskoj) razini u Bosni i Hercegovini, Međunarodna organizacija rada (MOR) u okviru projekta EU4Business koji financira Europska unija (EU), objavila je 04.04.2019. godine Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u oblasti razvoja poduzetništva.U cilju evaluacije u prvom koraku podnosi se samo konceptualni nacrt i prateći dokumenti; kvalifcirani kandidati s uspješnim konceptualnim nacrtom bit će pozvani na dostavljanje punog prijedloga.

Učešće u ovom Pozivu otvoreno je za kvalificirane institucije, kako je to definirano metodologijom lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LEP), što znači da se kandidati MORAJUprijaviti kao partnerstvo (više o konceptu Partnerstva u Uputstvu za podnositelje prijedloga).

Za dodjelu sredstava kvalificirani su projekti koji se realiziraju u Bosni i Hercegovini na području jedne ili više općina.

Svi detalji u svezi sa podnošenjem projektnih prijedloga objavljeni su u Uputstvu za podnositelje prijedloga koje možete naći na poveznicama:

www.eu4business.ba

i

www.partnerstvo.ba/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna