Novi trend: Japanski radnici na poslu mogu malo i odspavati jer "pospanost je puno skuplja"

Poznato je da se u japanskoj poslovnoj kulturi tolerira zaposlenik koji zadrijema na poslu. Znak je to poslodavcu da zaposlenik puno radi, pa je umoran.

Opširnije...

Gotovo nepoznata kompanija Royole predstavila prvi pametni telefon sa savitljivim zaslonom

Na najvećem tehnološkom sajmu CES-u koji se trenutačno održava u Las Vegasu, američka kompanija Royole predstavila je prvi pametni telefon s potpuno savitljivim zaslonom. Sa svojim FlexPai mobitelom, ova gotovo nepoznata kompanija, pretekla je Samsung, ali i ostale tehnološke gigante poput Oppo-a, ZTE-a, Motorole, Sonya i Xiaomija koji su već ranije najavljivali predstavljanje tzv. telefona budućnosti, piše TechRadar.

Opširnije...

Microsoft je prije deset godina najavio kako će izgledati 2019. i nije baš sve pogriješio

Prije deset godina Microsoft je objavio video svoje vizije kako će izgledati svijet tehnologije u 2019. Pogledajmo koliko su bili u pravu.

Opširnije...

Obrišite podatke sa starog tableta prije nego što ga proslijedite

Prije nego što proslijedite svoj stari tablet nekome od članova obitelji ili ga prodate nekome trećem, budite sigurni da ste s njega obrisali sve podatke i korisničke račune

Opširnije...

Kineska tvrtka Gionee klizi prema bankrotu

Kineski proizvođač pametnih telefona Gionee nalazi se pred bankrotom zbog velikih dugova za koje je dijelom kriv i sam čelnik tvrtke Liu Lirong koji je sredstva tvrtke trošio u kineskim kockarnicama

Opširnije...

Mate Rimac javnosti otkrio nikad dosad ispričanu priču o kompaniji

Rimac je pojasnio kako je njegova tvrtka 2014. godine dobila prvu veliku investiciju, a već iduće godine shvatili su, kaže, kako im neće biti dovoljno novca, odnosno da trebaju novu rundu investicija.

Opširnije...

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna