INSTAGRAM PRIPREMA VELIKU NOVOST: Nitko još se ne zna kada će ova mogućnost biti ponuđena svim korisnicima

Korisnici Facebooka mogli bi uskoro na svome newsfeedu početi viđati Instagramove Stories (priče)Naime, Instagram testira mogućnost da njegovi korisnici istovremeno objavljuju svoje postove i na Facebooku, piše Daily Mail.

Izgleda kako se radi o dijelu veće strategije Facebooka da prebaci uspjeh koji je sa svojim Stories imao na drugim platformama i na svoju glavnu društvenu mrežu.

Neki su korisnici već prijavili da kad nešto objave na Instagramu, vide opciju i za objavljivanje na Facebooku.

Još nije jasno koliko je ovaj test raširen, te da li/kada će ova mogućnost biti ponuđena svima.

Instagram je potvrdio da vrši testiranja ali nije podijelio nikakvu drugu informaciju.

“Mi uvijek testiramo razne načine pomoću kojih bi poboljšali iskustvo na Instagramu i olakšali vam da podijelite svaki trenutak s ljudima do kojih vam je stalo”, izjavili su iz Instagrama.
Snapchatov klon

Facebook agresivno gura svoje Stories na svim svojim platformama. Tako je prošlog mjeseca objavio kako će ih prebaciti i na desktop računala.

Prije toga su Stories već dodane Instagramu, Messengeru, Whatsappu i mobilnoj aplikaciji za Facebook, no ovo je prva naznaka da bi se aplikacija pojavila i na desktop verziji društvene mreže.

Za one koji su ih već dobili, Priče se nalaze na gornjem desnom dijelu stranice, ispod obavijesti.

Facebook Stories krenule su globalno u ožujku 2017., ali se nisu pokazale pretjerano uspješnim, a mnogi ih smatraju najobičnijim klonom Snapchata. S druge strane, na Instagramu su Stories postigle sjajan uspjeh.


(izvor: net.hr)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna