Najvažniji dan za ljubitelje Applea: Danas stižu novi modeli iPhonea

Tim Cook večeras će predstaviti iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max, glasine govore i o nadograđenom satu i Apple TV-u, a sve ćete moći pratiti od 19 sati uživo na Zimu.

Opširnije...

Zdenka Udovičić, vlasnica brenda „Helenas.bih“, nominirana za nagradu „Snaga izvrsnosti“

Kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, a koje nailaze na bezbroj zapreka i uspješno ih savladavaju, Udruženje poslovnih žena u BiH i magazin „Gracija“ pokrenuli su nagradu „Snaga izvrsnosti“, piše Dnevni list. Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici je i Ljubušanka Zdenka Udovičić, kreatorica i poduzetnica te vlasnica brenda „Helenas.bih“. Udovičić je, naime, nominirana za ovu prestižnu nagradu u kategoriji „Poduzetništvo“. U svakoj kategoriji, pored imena nominiranih, navedene su detaljnije informacije.

Opširnije...

Cijene zlata na novoj najvišoj razini u šest godina

Cijene zlata dosegnule su u ponedjeljak novu najvišu razinu u šest godina pod utjecajem zaoštravanja američko-kineskih trgovinskih napetosti da bi se potom blago spustile nakon nastojanja dvije zemlje da smire situaciju.

Opširnije...

Najveće svjetske banke prisiljene na otkaze: Gotovo 30.000 ljudi ostaje bez radnog mjesta

Neke od najvećih globalnih investicijskih banaka od travnja ove godine krenule su s najavama o smanjenju više desetaka tisuća radnih mjesta zbog pada kamatnih stopa, ali i sve lošijih trgovinskih rezultata, piše Novac.hr.

Opširnije...

Djeca rade prekovremeno i noćne smjene kako bi ispunili rokove za isporuke Amazonovih uređaja

Iako osobe starije od 16 godina u Kini mogu raditi, zakonom je zabranjen prekovremeni rad i rad u noćnim smjenama, što u Foxconnu nisu poštovali

Opširnije...

Kako pojačati Wi-Fi signal i uživati u surfanju bilo gdje u stanu

Postoji nekoliko trikova koje možete upotrijebiti za jačanje signala, pogotovo ako opcija preseljenja rutera nije moguća.

Opširnije...

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna