'Ko drukčije kaže, kleveće i laže i našu će osjetit pest'

Sintagma "bošnjačko Sarajevo" prerasta u anatem za sve nepodobne, nedisciplinirane, političke neistomišljenike i stalna je prijetnja unatoč goloj činjenici da upravo HDZ BiH četvrt stoljeća, više ili manje uspješno, sa koalicijskim partnerima iz SDA i "bošnjačkim Sarajevom". Nažalost, bh političari nisu "učili demokraciju", u svojim strankama vladaju autokratski, a prema drugim se ponašaju po isključivoj, nekada slavnoj pjesmi 'Uz maršala Tita': 'Ko drukčije kaže, kleveće i laže i našu će osjetit pest'.

Opširnije...

SRUŠEN JE DAYTON, SRBIJA BLOKIRA ULAZAK BiH u NATO Dodikovi zastupnici sinoć usvojili Rezoluciju o vojnoj neutralnosti RS-a i sve će koordinitati sa Srbijom

Ovim je entitet RS, mimo svih nadležnosti, proglasio vojnu neutralnost, iako je to nadležnost države BiH i unatoč činjenici da su se službene institucije BiH opredijelile za pristup NATO-u.

Opširnije...

DRAMATIČNO U SKUPŠTINI RS-a Dodikova oporba 'izviždala' nastavak sjednice

Zastupnici oporbenih stranaka u utorak su zviždaljkama prekinuli sjednicu parlamenta Republike Srpske u Banjoj Luci nastavljajući s praksom započetom prije mjesec dana, kada su odlučili radikalnije prosvjedovati zbog onoga što vide kao samovolju vladajuće većine, čime ujedno zaoštravaju politički sukob s režimom predsjednika RS Milorada Dodika.

Opširnije...

Što mislite koji je strah najstrašniji u BiH?

"Svjesno se kreiraju međuetničke krize koje treba da zapričaju narod da isti ne bi shvatio da je gladan. I tako već 20-ak godina".

Opširnije...

"Kad se kući vraćaju, vraćaju se kući": Pada ID, džihadisti stižu u Bosnu

Islamska država nalazi se pred vojničkim porazom, a nakon što su antiislamističke snage uspjele staviti pod kontrolu neposredno okruženje Rake, "glavnog grada" samoproglašenog kalifata u Iraku i Siriji, postoji opasnost da se preostali džihadisti počnu vraćati kućama.

Opširnije...

Dodik ispričao Večernjim novostima o čemu sanja kad ne spava

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će dosanjati san o nezavisnosti Srpske i ocijenio da i oporba želi nezavisnost, ali se ne želi eksponirati.

Opširnije...

No comment.

Narod je izabrao

Top teme

Trach

Promo

Kolumna