Zima ne pušta: Snijeg u Bosni, kiša u Hercegovini

Prema prognozi Federalnog hidrometeotološkog zavoda Bosne i Heregovine, već u sutra se očekuje postupno razvedravanje. No, snijeg u Bosni i kiša u Hercegovini prevladavati će i sljedeća tri dana.

Opširnije...

BIVŠI DIREKTOR HYPO BANKE U BiH Srbija raspisala tjeralicu za Alexanderom Pickerom, bivšim direktoromm Komercijalne banke

Za Alexanderom Pickerom, bivšim rukovoditeljem Komercijalne banke, raspisana je tjeralica zbog sumnje da je sa direktorom jednog sektora te banke oštetio banku, čijih je 41,7 posto u vlasništvu države, za 45.548.555 dinara (388.493 eura), piše srbijanski Alo!.

Opširnije...

ŠIROKI BRIJEG I NAPAD "Trudnice čekaju, gospođe s kavom i šećerom prolaze"

Liječnici Doma zdravlja Široki Brijeg u petak su održali petominutni prosvjed s ciljem upozoravanja na nezavidan položaj u kojem se nalaze i u znak potpore liječnici koja je u proteklom tjednu napadnuta u Ginekološkoj službi.

Opširnije...

Dvije osobe poginule, a više ozlijeđeno u prevrtanju Globturova autobusa kod Nevesinja

U teškoj prometnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko osam sati na putu Nevesinje - Gacko, u kojoj se prevrnuo autobus “Globtura”, život su izgubile dvije osobe, dok je više njih ozlijeđeno.

Opširnije...

Dao bih sve svjetske nagrade, za onaj trofej iz Rusije

Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić prvi intervju nakon osvajanja Zlatne lopte dao je Sportskim novostima. U njemu, između ostalog, kaže da bi sve nagrade i osvojene trofeje zamijenio za jedan

Opširnije...

BIHAMK poručuje da se ne putuje bez velike potrebe

Zbog sniježnih padavina i snijega na kolovozu, ne preporučuje se putovanje bez veće potrebe. Također, policija će iz prometa isključivati vozila koja nemaju odgovarajuću zimsku opremu, poručuju jutros iz BIHAMKA.

Opširnije...

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna