HRVATSKA JE POTOPILA ARGENTINU 3:0 za Vatrene!!!

Hrvatska reprezentacija ponizila je veliku Argentinu s visokih 3:0. Argentina nema pobjedu, ima samo jedan bod i puno toga za Argentinu značiti će ishod utakmice Nigerije i Island.

Opširnije...

U ISTE DŽEPOVE Ragužu ove godine 'samo' 50 tisuća maraka, Kaplanu 'ko i lani...

Prvi javni poziv u ovoj godini za raspodjelu novčanih sredstava Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom je gotov. Povjerenstvo za vrednovanje programa sačinilo je prijedlog za raspodjelu poticaja u 2018. godini.

Opširnije...

Europska komisija proslijedila dodatna pitanja BiH, najviše političkih i ekonomskih

Direkcija za europske integracije priopćila je da je Europska komisija proslijedila dodatna pitanja u svrhu pripreme mišljenja o zahtjevu BiH za članstvo u EU.

Opširnije...

UPOZORENJE: U HNŽ četvero oboljelih od morbila, cijepite djecu

U Hercegovačko-neretvanskoj županiji zabilježena su 4 slučaja obolijevanja od morbila, od čega tri u Čitluku i jedan u Mostaru, priopćio je Zavod za javno zdravstvo HNŽ-a.

Opširnije...

Čović o migrantima: Iz Sarajeva su zbog Erdogana prebačeni u Sarajevo...netko će namjerno izazvati incident

"Netko će namjerno organizirati, ako hoćete, incident, da bi na tome gradio neku politiku u ovih par mjeseci", rekao je čelnik HDZ-a BiH i član Predsjedništva Dragan Čović

Opširnije...

Dan kada je u beogradskoj Skupštini ubijena Jugoslavija

Krleža ga je nazvao „romantični ljubavnik Hrvatske“. Prkosio je dvorovima u Beču, Pešti i Beogradu. Hrvatskog lidera Stjepana Radića prije devedeset godina u Skupštini je ubio jedan srpski radikal.

Opširnije...

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna