BiH od agencije Moody's ocjena B3. Ima izgleda za rast, ali...

Međunarodna agencija za ocjenu državnog (suverenog) kreditnog rejtinga Moody's Investors Service potvrdila je kreditni rejting BiH koji glasi „B3 sa stabilnim izgledima“.

Opširnije...

Saborsko izaslanstvo u Napretku, Topić im rekao kako je u Bosni 100 tisuća Hrvata više nego u Hercegovini

Izaslanstvo Hrvatskog sabora koje je predvodio predsjednik Odbora za vanjsku politiku dr. Miro Kovač, a u kojemu su predsjednik Kluba zastupnika SDP-a i član Međuparlamentarne skupine prijateljstva BiH-Hrvatska Arsen Bauk i član Odbora za vanjsku politiku Ivo Stier posjetilo je u utorak Hrvatsko kulturno društvo Napredak u sarajevskoj Središnjici.

Opširnije...

U Hrvatskoj očekuju 'debele' minuse i obilan snijeg, građani se pozivaju na oprez, a u BiH sve - normala

U susjednoj Hrvatskoj prognostičari najavljuju obilniji snijeg u svim dijelovima zemlje, a naročito u Gorskom kotaru i Lici, uz mogućnost jakih do olujnih udara vjetra u gorskim i podvelebitskim dionicama, a iz HAC-a su uputili apel vozačima. Dok se u Hrvatskoj priperemaju na 'zimski udar' te upozoravaju na oprez te čak i odgađanje putovanja i ostanak u domovima do proljepšanja vremena, u BiH, kako se čini, situacija nije alarmantna.

Opširnije...

U Hrvatskoj su biskupa Košića proglasili antikomunikatorom godine, pobijedio je i generala Glasnovića

Hrvatska udruga za odnose s javnošću nagradu “Šipak godine” za antikomunikatora godine dodijelila je sisačkom biskupu Vladi Košiću. Dobitnika ovogodišnje nagrade za antikomunikatora godine danas je, gostujući na HRT-u, otkrila zamjenica predsjednika žirija 11. Grand Prixa Maja Gradišar Perotić.

Opširnije...

Fra Jozo Grbeš: Hrvati su izgubili priču!

Hrvatska scena potonula je toliko duboko da je samo potvrđivanje istinitog i govor istine najvažnija dužnost svake inteligentne osobe.

Opširnije...

Tko je britanski par koji je Google stajao 2,4 milijarde eura

Kad je krajem lipnja 2017. godine Europska komisija odredila kaznu Googleu od vrtoglavih 2,4 milijarde eura, svi su ostali u šoku. Google jer se nisu nadali nikakvoj kazni, ostatak javnost jer nisu očekivali rekordnu kaznu izrečenu jednoj tvrtki.

Opširnije...

No comment.

Aco

Top teme

Trach

Promo

Kolumna