Amerika se povlači iz nuklearnog sporazuma s Rusijom iz 1987.

"Raskinut ćemo taj sporazum i povući se iz njega", kazao je Trump novinarima u Nevadi, uz obrazloženje da Rusija stalno krši taj sporazum...

Opširnije...

OVRHA: Pacijentu iz BiH milijun kuna od bolnice u Dubrovniku zbog amputacije noge

Za milijun kuna kraći ostao je proračun OB-a Dubrovnik nakon što je zagrebački Županijski sud presudio u korist pacijenta koji je 2011. godine zbog sepse i komplikacija liječenja u toj bolnici izgubio nogu.

Opširnije...

ZANIMLJIVO: BiH od Nove godine isplatila 1,1 milijun zbog neutemeljenog uhićivanja ili pritvora

Za nematerijalnu štetu zbog neutemeljenog boravka u pritvoru ili izrečenih mjera zabrane od početka ove godine do 1. listopada BiH je isplatila 1.127.302 KM.

Opširnije...

Prosvjed žitelja Bihaća: Tisuće migranata na ulicama, ugrožena nam je sigurnost

Na Gradskom trgu u Bihaću, u suboru 20- listopada, održan je veliki prosvjed građana zbog nezainteresiranosti nadležnih na stanje u koje je grad doveden i to zbog migranata. Tisuće migranta se slobodno kretaju ulicama, a njihovom slobodom je povećan strah kod Bišćana.

Opširnije...

Zahlađenje oblačno i kiša, na planinama i snijeg

Sljedeća četiri dana, a prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, u BiH prevladavati će oblačno i kišovito vrijeme, praćeno umjerenim do jakim vjetrom. Na planinama će pasti i snijeg, a temeperature će biti niže i do 8 stupnjeva.

Opširnije...

Puhovski: Plenković je pretjerao, ali i Komšić se nepotrebno sukobljavao s Hrvatskom

Zagrebački politolog Žarko Puhovski je u razgovoru za Klix.ba kazao da je hrvatska vlast više nego pretjerala tako što se otvoreno upustila u miješanje u unutarnje odnose BiH, a zbog izbora Željka Komšića u Predsjedništvo BiH. On je napomenuo kako je sve krenulo od dolaska Plenkovića u Mostar usred izborne kampanje, kazavši da nije bilo jasno dolazi li kao predsjednik HDZ-a ili kao premijer.

Opširnije...

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna