Kljujić je rekao da Komšić nije ni 'H' od Hrvata, a iz DF-a kažu da nitko ne daje potvrde o hrvatstvu

Član prvog Predsjedništva u demokratskoj BiH i nekadašnji čelnik HDZ-a BiH Stjepan Kljujić, tijekom gostovanja u Novom danu TV1, izjavio kako Željko Komšić "nijednog elementa da bi bio predstavnik hrvatskog naroda bio, on nema".

Opširnije...

HNS i Hrvatska za Bildta, Ashdowna i Schwarz Scillinga kažu sa su krivi za probleme bh. Hrvata

Hrvatski narodni sabor BiH odbacio je u subotu tvrdnje trojice bivših visokih međunarodnih predstavnika Carlda Bildta, Paddya Ashdowna i Christiana Schwarz Schillinga da se Hrvatska miješa u unutarnja pitanja BiH navodeći da je njihov istup identičan stajalištima "sarajevske velikobošnjačke politike" oko pokušaja legitimiranja izbora Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH.

Opširnije...

Pariz nakon žutih prsluka

I ove nedjelje pariški radnici čistili su ulice i odnosili izgorjele automobile nakon još jednog nasilnog prosvjeda “žutih prsluka” i najave predsjednika Emmanuela Macrona da će se obratiti naciji sljedećeg tjedna, javlja Reuters, a prenosi Index.hr.

Opširnije...

Poslušajte ih kako pjevaju

Pogledajte kako pjevaju naši političari. Neki od njih mogli su imati zavidnu glazbenu karijeru te poštedjeti nas svog političkog angažmana, dok bi drugima bilo bolje da se drže dalje od mikrofona. A možda i od politike...Međutim, broj 1 u pjevanju sa stola je "novopečeni" Hercegovac - Zdravko Mamić.

Opširnije...

Dan žalosti u Novom Travniku, građani se okupljaju ispred općine, vozač koji je ubio obitelj imao 3 promila alkohola u krvi

U Novom Travniku danas je Dan žalosti povodom teške prometne nezgode u kojoj su poginule majka i kćerka, a tri dječaka ozlijeđena.

Opširnije...

NOVI VAL Danas će gorjeti Pariz, prosvjednici žele Macronov skalp

Pariz u subotu ujutro izgleda kao grad duhova - na ulicama vlada pustoš, a muzeji, raskošne robne kuće, trgovine i podzemna željeznica zatvoreni su - jedino su vidljive policijske snage za suzbijanje nereda koje iščekuju mogući okršaj sa "žutim prslucima" i to ne samo u glavnom gradu već i ostalim gradovima i mjestima diljem zemlje, prenose agencije.

Opširnije...

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna