Svi granični sporovi na Balkanu

Poučena iskustvom neriješenog graničnog pitanja između Hrvatske i Slovenije, Europska unija upozorila je da više neće uvoziti takve probleme i da ih balkanske zemlje koje joj žele pristupiti moraju prije toga riješiti. Agencija France Presse donosi pregled tih sporova.

Opširnije...

HOROR KOD ŽEPČA Mladić si odsjekao i ruku i nogu jer nije mogao naći posao...nije ispustio ni glasa

Nesvakidašnja tragedija potresla je u srijedu bosanskohercegovačku javnost, kada si je 19-godišnji Ivan Slišković u mjestu Brankovići kod Žepča sjekirom odsjekao ruku i nogu, piše Dnevni Avaz. Njegova majka tvrdi kako je tragediji prethodilo dječakovo čudno ponašanje ponukano nemogućnošću da pronađe posao. 

Opširnije...

Tročlano Predsjedništvo bilo je kod pape Franje i prenijelo mu pozdrave svih naroda i narodnosti

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović i članovi Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i dr. Mladen Ivanić zahvalili su se papi Franji na jučerašnjoj audijenciji i prenijeli mu pozdrave svih naroda i građana BiH. Članovi Predsjedništva BiH razgovarali su sa Svetim Ocem papom Franjom o aktualnoj situaciji. Istaknuta je važnost unapređenja političkih odnosa i intenziviranja reformskih procesa i ispunjenja uvjeta koji su u funkciji jačanja europske perspektive BiH.

Opširnije...

Stiže 10 dana polarne zime

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, već u nedjelju dolazi znatno pogoršanje vremena, praćeno snježnim padalinama i natprosječno niskim temperaturama za kraj veljače. Očekuju se temperature i do -20 na planinama i visoravnima, a u nižim područjima od -15 do -10 stupnjeva. Iznimno hladno bit će i na jugu zemlje gdje se predviđa najniža jutarnja temperatura zraka između -8 i -4°C, a najviša dnevna od 0 do 4°C.

Opširnije...

Krišto kaže da 'stranci svojim ponašanjem obrabruju bošnjačke stranke'

Bošnjačka strana jednostavno ne prihvaća zahtjev da jedan narod ne bira drugom političke predstavnike. Iako oni to nikada neće tako kazati, to je suština, oni jednostavno ignoriraju presudu Ustavnog suda BiH, izjavila je predsjedateljica Zastupničkog Doma Parlamenta BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto komentirajući za Hrvatski Medijski Servis još jedan krug neuspijelih pregovora između predstavnika HDZ BiH, odnosno HNS BiH i bošnjačkih stranaka, SDA, SBB, SDP i DF-a.

Opširnije...

Australski dopremijer podnosi ostavku zbog trudne ljubavnice

Joyce, praktični katolik, 24 godine je oženjen i u kampanjama se zauzimao se za obiteljske vrijednosti, ali je bio pod stalnim pritiskom da podnese ostavku zbog afere sa bivšim članicom svoga tima koja nosi njegovo dijete.

Opširnije...

No comment.

Aco

Top teme

Trach

Promo

Kolumna