Vučićev kabinet: Srbija ne želi pripajanje Republike Srpske

Vlasti u Srbiji ne žele pripajanje Republike Srpske Srbiji – to je komentar koji je list 'Danas' dobio u kabinetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, na pitanje o izjavi predsjednika Republiek Srpske Milorada Dodika koji je u intervjuu za Deutsche Welle nacrtao svoju viziju mape zapadnog Balkana, a prema kojoj je RS pripojena Srbiji, kao i sjever Kosova.

Opširnije...

ZBOG MIHALJEVIĆA: Skupština HBŽ zakazala sjednicu pa je za pola sata odgodila

Jučer je na email adrese medija stiglo priopćenje iz Skupštine HB županije o novom terminu održavanje sjednice koja je trebala biti održana 6. studenog.

Opširnije...

HRVATSKI DEMOGRAF STJEPAN ŠTERC ZA SB: „Na pomolu je egzodus, problem raseljavanja iz BiH postaje pitanje državne sigurnosti, problem opstanka“!

Jedan od najboljih poznavatelja demografskih prilika u regiji, dr.sc. Stjepan Šterc, profesor na Geografskom odsjeku PMF-a Sveučilišta u Zagrebu u ekskluzivnom razgovoru za 'Slobodnu Bosnu' govorio je o alarmantnom stanju i pogubnim podacima o iseljavanju stanovništva iz naših krajeva.

Opširnije...

NACRTAO KARTU I ODCIJEPIO RS Dodik za DW: „Referendum nije na dnevnom redu; Nisam protiv neovisnosti, ali zašto ne može i Srpska?

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske u intervjuu za DW izjavio je da referendum o neovisnosti tog entiteta nije institucionalna tema. On međutim tvrdi da BiH neće opstati ni u kakvom obliku.

Opširnije...

CRNE 'SEIZMO' PROGNOZE: Očekuje li nas dogodine serija razornih potresa

Američki seizmolozi najavljuju za narednu godinu niz razornih potresa zbog usporavanja Zemljine rotacije. Ove godine, Zemlju je pogodilo šest jakih potresa, ali naredne će ih biti više od 20, prognoziraju seizmolozi sa Univerziteta Colorado.

Opširnije...

Bloger Todorić kaže da zločinačko udruženje protiv njega predvodi Investicijska banka

'Nedvojbeno se nameće zaključak kako novac svakodnevno odlazi iz Agrokora i Republike Hrvatske, a pitanje je samo koliko će ga točno otići', poručio je Todorić putem svog bloga.

Opširnije...

No comment.

Superhik je ovdje

Top teme

Trach

Promo

Kolumna