GORI U ALUMINIJU: Predsjednik Sindikata snimljen kako traži 8500 eura za posao, direktoru rekli da od ponedjeljka nije direktor

Direktor Aluminija d.d. Mostar Mario Gadžić obratio se danas novinarima na izvanrednoj konferenciji za medije povodom otkrića kriminalnih radnji – iznude novca (8500 eura) za zapošljavanje u Aluminiju! Iznudu je, prema navodima direktora, provodio predsjednik Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija Romeo Biokšić, što je tajno snimljeno na audio snimci.

Opširnije...

TAKO KAŽU: Imaju milijune, ali djeci neće ostaviti ništa

Djeci mnogih bogataša upala je sjekira u med, jer su im roditelji ostavili nasljedstvo koje se mjeri milijunima. No, postoje i oni roditelji koji su nasljednike potpuno izbacili iz oporuke.

Opširnije...

Ovaj put želi biti predsjednik - iz nužde

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je u intervjuu za bh. izdanje Večernjeg lista kako je odluku o kandidaturi za novi mandat u Predsjedništvu BiH donio iz nužde.

Opširnije...

POGLEDAJTE OVOG IDIOTA Internetom kruži snimka svećenika: Šamara bebu koja plače tijekom krštenja

Internetom od jučer kruži uznemirujući video koji prikazuje starijeg svećenika koji usred krštenja malog djeteta gubi živce i šamara dječaka koji preplašeno plače. Ne zna se kad je video snimljen, ni gdje, no prema nekim navodima nastao je na Karibima.

Opširnije...

NA TRIBINAMA PADAJU MASKE Vučićev sin u navijačkoj euforiji u društvu kriminalaca

Kako je otkrio portal Krik.rs, srpska mreža za istraživanje kriminala i korupcije, Danilo Vučić bio je u društvu Milana Krasića (lijevo zaokružen crnom bojom), člana Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", čovjek koji je prvobitno osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva Ivana Perovića 2011. No, presuda mu je poništena pa čeka novo suđenje.

Opširnije...

HRVATSKA JE POTOPILA ARGENTINU 3:0 za Vatrene!!!

Hrvatska reprezentacija ponizila je veliku Argentinu s visokih 3:0. Argentina nema pobjedu, ima samo jedan bod i puno toga za Argentinu značiti će ishod utakmice Nigerije i Island.

Opširnije...

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna