I izborna kampanja preko leđa građana: Političari krše sva pravila

Dugoročni promatrači/ce Koalicije 'Pod lupom' koji su na terenu već od 15. srpnja, do 17. rujna zabilježili su rekordan broj izbornih nepravilnosti. U posljednje vrijeme primjećen je veći broj slučajeva zloupotrebe osobnih podataka građana/ki, najčešće u svrhu glasovanja poštom.

Opširnije...

ZANIMLJIVO Načelniku PU Jajce oduzeli vozačku i naplatili 400 maraka kazne, nije to baš mirno primio

Bare Pršlja, načelnik Policijske uprave Jajce, ostao je privremeno bez vozačke dozvole nakon što ga je banjolučka policija "upecala" radarom, saznaju "Nezavisne".

Opširnije...

Čelnici dviju Koreja na planini Paektu iskazuju jedinstvo

Kim Jong Un i Moon Jae-in posjetili su u četvrtak duhovnu kolijevku korejske nacije planinu Paektu, u želji da pokažu jedinstvo nakon novog međukorejskog summita koji je dao poticaj nastavku pregovora između Pjongjanga i Washingtona.

Opširnije...

Skandal se zahuktao: SIP Tužiteljstvu dostavlja 150 prijava krađe identiteta

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na sjednici u srijedu donijelo odluku da će Tužiteljstvu BiH uputiti prvi kontingent od 150 prijava građana o tome da su, bez njihovog znanja, prijavljeni za glasanje putem pošte iz inozemstva iako žive u BiH.

Opširnije...

Pet megaprojekata koji će promijeniti budućnost energetike u svijetu

Budući da se obnovljivi izvori energije više ne smatraju nišnom tehnologijom, zemlje i energetske tvrtke krenule su u utrku kako bi impresionirale svijet veličinama svojih projekata čiste energije i pokazale svoj pravi potencijal, analizira Novac.hr.

Opširnije...

'KO DRUKČIJE KAŽE, KLEVEĆE I LAŽE Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH kreirao posebnu web stranicu: Izbori 2018 - Smeće vijesti

"U želji da točno i objektivno stječete sliku političkih i društvenih događanja u Bosni i Hercegovini i šire, Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH kreirao je posebnu web stranicu Izbori 2018 - Smeće vijesti; Smece vijesti.

Opširnije...

No comment.

Pod Lupom

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna