POGLEDAJTE OVOG IDIOTA Internetom kruži snimka svećenika: Šamara bebu koja plače tijekom krštenja

Internetom od jučer kruži uznemirujući video koji prikazuje starijeg svećenika koji usred krštenja malog djeteta gubi živce i šamara dječaka koji preplašeno plače. Ne zna se kad je video snimljen, ni gdje, no prema nekim navodima nastao je na Karibima.Zasad nije poznato gdje je video snimljen, ni kada, ali pojavio se na internetu u srijedu otkad kruži društvenim mrežama, a svećenik govori na francuskom jeziku, prenosi između ostalih i Telegram.hr.Na snimci se vidi žena koja drži dječaka, za koju se pretpostavlja da mu je majka ili kuma, iza nje stoji muškarac, vjerojatno otac, a ispred njih stoji svećenik koji vodi obred krštenja.

Dok on govori, beba neutješno plače, zbog čega je on pokušava umiriti, držeći je čvrsto za lice i govoreći: “Smiri se, smiri se, moraš se smiriti”. No, u jednom trenutku potpuno gubi živce i otvorenim dlanom ošamari dijete koje u tom trenutku počne plakati još jače.

Svećenik se pritom ne da smesti, već i dalje čvrsto drži lice djeteta među rukama koje se pokušava izvući, dok okupljeni prvo gledaju u šoku, da bi nakon nekoliko trenutaka napokon izreagirali. No, čak i u trenutku dok tata vuče dijete k sebi, svećenik ga i dalje ne želi pustiti, a u tom trenutku uznemirujuća snimka se prekida. Prema nekim navodima, video je snimljen na Karibima.


Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna