CUCLA ILI ŠTIKLA PITAJU SE U ENGLESKOJ: 'Ako budete imali djecu, nećete moći nositi štikle i šminkati se'

Nacionalna zdravstvena služba(National health service - NHS) - javna zdravstvena organizacija koja skrbi o sustavu zdravstva u Velikoj Britaniji stoji iza sramotnih reklama za kontracepcijuŽene, ako budete imale djecu nećete moći nositi visoke potpetice i imati se vremena našminkati!

Muškarci, ako budete imali djecu završilo je za vas vrijeme videoigara. Zaključak? Uzmite kontraceptivnu pilulu "dan poslije" i oslobodite sebe moguće tragedije koja prijeti vašem životu!

Ovo gore sažetak je novih, sramotnih reklama na poskoitalnu kontracepciju koje su se oviih dana pojavile na autobusima diljem Velike Britanije, piše Bitno.net.


Na jednoj reklami pored cipela s visokim potpeticama i ružom stoji natpis "Zar bi mijenjali ovo?", a ispod njega pored dječje sude natpis "Za ovo?". Postoji i "muška verzija". Na njoj umjesto ruža i cipela vidimo džojstik za videoigru, simbol "opuštanja" koji je suprostavljen dječjoj dudi.

Poruka je jasna i poražavajuća: bježite od svake odgovornosti, svake požrtvovnosti. Smisao života je u zabavi, udovoljavanju sebi i hodanju na visokim potpeticama. Uzmite, dakle, abortivne tablete za dan poslije da vam se ne dogodi duda.

(Izvor: Bitno.net)

Komentari:

No comment.

MEZA NIJE ZEZA

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna