BLJESAK "UHVATIO" BLANKU: U Mostaru snimala gležanj na SKB-u

Prilikom svečanosti predstavljanja novog uređaja za magnetnu rezonancu na Kliničkom odjelu za radiologiju KB Mostar, iznenada se pred novinarima i uzvanicima pojavila Blanka Vlašić, donosi bljesak.info.

Foto: Bljesak.info

Ova proslavljena hrvatska sportašica, u mostarskoj bolnici, bila je na radiološkom snimanju gležnja, a nakon obavljenih pregleda i snimanja, morala je proći pored uzvanika na svečanosti predstavljanja uređaja. Izgleda kako je Blanka bila zatečena prisutnim novinarima i gostima te je brzo prošla u pratnji liječnika.

Kao što je već od prije poznato, nakon artroskopske operacije u Göteborgu, početkom godine, došlo je do komplikacija i infekcije gležnja, te je Blanka Vlašić morala otkazati nastup na Olimpijskim igrama u Londonu.

Kako smo mogli doznati, u Mostaru je snimala gležanj na novom uređaju za magnetnu rezonacu jačine 3 Tesla, tvrtke Simmens, koji je kao takav najveći na području Balkana. Inače, cijena magnetne rezonance za pacijente koji nemaju zdravstveno osiguranje iznosi 667,20 KM. (Izvor: Bljesak..info)

Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna