Prijava Goričaninu koji je prošvercao mrtvog oca preko granice

Granična policija BiH podnijela je prekršajnu prijavu protiv Ante Grizelja /32/ iz Gorice kod Gruda zbog sumnje da je 30. lipnja nezakonito prevezao tijelo svog oca Mije Grizelja /58/ koji je umro kod Makarske.

Grizelj je prijavljen zbog povrede Zakona o graničnoj kontroli BiH. Glasnogovornica Granične policije Sanela Dujković rekla je da se novčana kazna za taj prekršaj kreće između 200 i 1.500 maraka.

Iz Granične policije BiH navode da graničari nisu mogli uočiti da je riječ o mrtvoj osobi imajući u vidu loše osvjetljenje na prelazu, pa su dozvolili ulazak u BiH.

Ante Grizelj je pri prelasku granice tvrdio da je ocu pozililo pa granični policajci, budući da su ga poznavali jer radi u obližnjem grilu, nisu zadržavali vozilo.

Mrtvac se nalazio na zadnjem sjedištu "golfa dva". Na glavu su mu stavljeni šešir i naočale, čime su zavarane dvije granične kontrole.

Ante Grizelj krivično neće odgovarati ni u Hrvatskoj, jer je tamošnja policija utvrdila da tu nema elemenata krivičnog djela, javili su hrvatski mediji. /Izvor: Srna/

Komentari:

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna