Oboren Komšić i Izetbegović - NS RS podržala Dodikov veto, ali traže se protuusluge od Hrvatske

Narodna skupština Republike Srpske podržala je izjavu Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, koji je pokrenuo proceduru zaštite entitetskog interesa nakon što su ga druga dva člana Predsjedništva BiH preglasala tražeći da Hrvatska obustavi izgradnju mosta Pelješac dok se ne riješi pitanje granice na moru.

Opširnije...

Cvitanović kaže da će čuvati HNS od HDZ-a, ali i da će raspravljati o kritičkim istupima Diane Zelenika (mimo stavova stranke)

HDZ 1990 postoji, a predsjedništvo te stranke razmatrat će istupe Dijane Zelenika, rekao je za Bljesak.info Ilija Cvitanović, čelnik 'devedesetke'. "Čuvat ću HNS i neću dopustiti da netko prebaci odgovornost s HDZ-a BiH na HNS. Ako treba čuvati HNS i od HDZ-a BiH, čuvat ću ga", rekao je on za Bljesak.info. Ovo je Cvitanović kazao niti mjesec dana nakon što je na zajedničkom sastanku čelnika ove dvije stranke potvrđena međustranačka suradnja, sukladno sporazumu koji su potpisale ove dvije stranke.

Opširnije...

Cvijanović: Baš me briga za Pelješki most

Ona je jasno dala podršku izjavi predsjedavajućeg Predsjedništva Milorada Dodika, kazavši da "NSRS treba izglasati vitalni interes jer je Zaključak u Predsjedništvu donesen preglasavanjem".

Opširnije...

DODIK TRAŽI PODRŠKU ZASTUPNIKA ZA VETO 'Komšićeva i Džaferovićeva odluka o Pelješkom mostu bila bi štetna za interese Republike Srpske'

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik zatražio je u četvrtak od zastupnika u parlamentu Republike Srpske da podrže njegov veto na odluku kojom bi bosanskohercegovački državni vrh od Hrvatske tražio prekid gradnje Pelješkog mosta do konačnog dogovora o međudržavnoj granici kazavši kako je u interesu BiH i RS čuvati dobre odnose s Hrvatskom.

Opširnije...

Ugostitelji u Hrvatskoj previše su se opustili: Čudno im kada gosti žele klimu i internet, a uporno drže visoke cijene

Budući da se ovih dana često može čuti kako je prvih dana srpnja na hrvatskoj obali bilo pet posto manje noćenja, često se moglo čuti i pitanje poput pa gdje su svi ti ljudi. Posebno su zabrinuti privatni iznajmljivači koji su, čini se, najviše pogođeni ovim manjkom.

Opširnije...

Malo je škakljivo oko Škore u Stocu, on više nije samo pjevač, no župnik i načelnik kažu da je pozvan prije kandidature

U Stocu je ovih dana osobito svečano. Nizom crkvenih i civilnih događaja obilježava se Dan općine i patron Župe Stolac. Na središnjem narodnom veselju u subotu u 21 sat nastupa Miroslav Škoro, prati ga njegov bend, te predgrupa Širokobriješki „Dukati“, piše Hercegovina info.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna