'It'

Stvarno malo filmova uspije toliki utjecaj napraviti na toliko kritičara u toliko kratkom vremenu. Izgleda da nam je nakon 'suhog ljeta' napokon u kina došao istinski hitPrve kritike su stigle za nadolazeći horor 'Ono' i čini se kako je kritika poludjela za tim filmom. Na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes film trenutačno drži impresivnih 100%, što znači da ga preporučuju svi recenzenti. No kako ne bi bilo zablude, valja reći da ga nije recenzirala samo jedna osoba ili možda dvije, već je to rezultat 31 kritike s jedinstvenim mišljenjem.


- Jeza koja vam je plazila uz kičmu dok ste se skrivali od čudovišta u djetinjstvu je ponovno ovdje - konstatirao je Julian Roman s Movie Weba.

Drugi kritičari su bili barem jednako darežljivi s ocjenom filma, iako su dodali čudne rečenice. - Film vrhunski prikazuje stravu djece koja su prisiljena suočiti se sa svijetom kojeg ta djeca ne zanimaju. No koliko god puta Pennywise iskočio iz nekog kutka, nemoguće je osloboditi se osjećaja da smo sve to vidjeli - napisao je Eric Kohn iz Indiewirea. Doduše, kako je u klaun iz televizijske serije iz 1990. godine još u mnogim našim noćnim morama, tako je posve jasno zašto se čini da smo sve to već vidjeli.

 
A klaun Pennywise se izgleda pojavio i kod nas. Korisnica s Twittera, misteriozna munjevita @zvjeronika, primijetila je sablasne crvene balone koji nagovještaju klauna i u Zagrebu. Klaun možda je tu negdje, a ako ga ne vidite danas, pronaći ćete ga u filmu 'Ono'. Najsablasniji horor ove godine možete već od sutra pogledati u svim boljim kinima, u distribuciji Blitzfilma.


(izvor: 24sata.hr)

Komentari:

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna