Steven Spielberg se baca u stripovske adaptacije

Steven Spielberg će se napokon primiti režije superjunačkog filma! Legendarni redatelj i njegov Amblin Entertainment udružuju se s Warner Bros.-om za produkciju akcijske avanture Blackhawk, a Spielberg bi se trebao primiti redateljske paliceTemeljeno na klasičnom stripu DC Comicsa, ovaj će projekt biti prvi redateljev projekt usmjeren na likove iz DC-jevog svijeta, ali ne i prvi u suradnji s Warner Bros.-om, jer je Spielberg svoj posljednji film Igrač broj 1 radio upravo pod njihovom zastavom.

"Iznimno smo ponosni što stojimo iza posljednjeg hita Stevena Spielberga i oduševljeni smo što ćemo surađivati ponovno na ovoj novoj akcijskoj avanturi.", rekao je Toby Emmerich, predsjednik Warner Bros. Pictures grupe. "Jedva čekamo vidjeti koje će novine dovesti predstavljajući Blackhawka publici diljem svijeta."

Blackhawka su Quality Comics predstavili publici 1941. godine, a 1957. je vlasništvo preuzeo DC Comics. U stripovima je Blackhawk vođa odreda Blackhawk, elitne grupe pilota koji su se borili u 2. svjetskom ratu.

Još nije poznato kada će projekt ugledati svjetlo dana.


(Izvor: mojtv.hr)

Komentari:

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna