Preminuo je legendarni 'Old Man' iz 'Zalagaonice'

Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison preminuo je jutros okružen svojim najdražima. Užasno će nedostajati obitelji, osoblju "Gold & Silver" zalagaonice i brojnim obožavateljima širom svijeta -objavio je na Instagramu njegov sin Rick.Richard Harrison, gledateljima širom svijeta poznat kao "Old Man" iz popularne reality serije "Zalagaonica" preminuo je u danas u 78. godini u Las Vegasu. rick harrison ipak zauzdan Rick Harrison iz "Zalagaonice" ženi se u srpnju - Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison preminuo je jutros okružen svojim najdražima. Užasno će nedostajati obitelji, osoblju "Gold & Silver" zalagaonice i brojnim obožavateljima širom svijeta. Bio je moj heroj i bio sam jako sretan što je taj cool "Starac" bio moj tata. Zahvalan sam što je zvaljujući History Channelu puno ljudi moglo vidjeti kakva je osoba bio. Imao je ispunjen život, a sve nas je učio kako izgled voljeti svoju obitelj, teško raditi, ali i biti užasno duhovit. Zahvaljujemo svima na izrazima sućuti i molimo za privatnost – napisao je na Instagramu njegov sin Rick Harrison, koji je sa "Starcem" i svojim sinom Big Hosom vodio popularnu zalagaonicu u Las Vegasu.

Počast voljenom djedu odao je i Corey "Big Hos" Harrison.

- Imao sam tu čast da 15 godina svog života radim s djedom. Nije mi bio samo djed, nego i najbolji prijatelj. Blagoslovljen sam što sam ga imao za mentora - rekao je Corey.

Richard Harrison bi je mornarički veteran, a zalagonicu sa sinom Rickom otvorio je 1988. godine. Zanimljivo je da je novac prvo uložio u tržište nekretnina, no odustao je nakon što je izgubio milijune. Preselio se u Vas Vegas i s 10 tisuća dolara otvorio zalagaonicu, koju je pretvorio u multimilijunsku tvrtku. Serija "Zvijezde zalagonice" počela se emitirati 2009. godine, i dosad je prikazano 15 sezona. Harrison je bio u braku sa suprugom Joanne, a osim Ricka imaju i sinove Josepha i Chrisa.

 

 

(Izvor: Agencije)

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna