Snimanje posljednje sezone 'Teorija velikog praska'

Posljednja epizoda omiljene američke serije ‘Teorija velikog praska’ emitirat će se sljedeće godine. Serija je jedna od najdugovječnijih sitcoma u povijesti američke televizije.Finalna epizoda emitirat će se, očekuje se u svibnju sljedeće godine, a 12. sezona premijerno počinje 24. rujna.

Radnja serije smještena je u Pasadenu u Kaliforniji, a bazirala se na dva fizičara Leonarda i Sheldona i njihovoj privlačnoj susjedi Penny. U prosjeku, serija je godišnje imala prosjek od 18 milijuna gledatelja. U 11. sezoni po sezoni je imala gledanost od prosječno 18.6 milijun gledatelja, što je najviše od svih serija prikazanih na američkoj televiziji.

Televizijska kuća CBS u zajedničkoj je izjavi zahvalila obožavateljima na vjernosti. “Zajedno s glumcima, scenaristima i cijelom ekipom, izuzetno smo zahvalni na uspjehu serije i cilj nam je stvoriti finalnu sezonu i epizodu koje će Teoriji velikog praska dati kreativan kraj”, poručili su.

Od početka emitiranja 2007. Teorija velikog praska osvojila je 52 nominacije i 10 nagrada Emmy te sedam nominacija za Zlatni globus, a Kim Parsons, koji je utjelovio Sheldona Coopera, osvojio je četiri Emmyja. Sheldon j epostao prava zvijezda serije, te je čak dobio i svoj spin-off, ‘Young Sheldon’, u kojoj pratimo odrastanje briljantnog i pomalo iritantnog fizičara.(Izvor: Agencije)

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna