Kultne 'Mućke' postaju mjuzikl

Na mjuziklu je počeo raditi krator 'Mućki' John Sullivan, a nakon što je umro 2011., rad je nastavio njegov sin Jim, koji se udružio s poznatim komičarem Paulom Whitehouseom
Kultna britanska serija "Mućke" početkom iduće godine premijerno će se na londonskom West Endu prikazati kao mjuzikl. Inače, prerada "Mućki" u mjuzikl bio je posljednji projekt na kojem je počeo raditi kreator serije  John Sullivan.
David Jason VELIKA ISTINA David Jason: 'Mućke' su nam donijele slavu, ali ne i novac

No, Sullivan je umro 2011., a na projektu je nastavio raditi njegov sin Jim, koji se udružio s Paulom Whitehouseom, jednim od najpoznatijih britanskih komičara, kojeg najbolje znamo po sudjelovanju u seriji "The Fast Show". Upravo će Whitehouse u mjuziklu igrati Djeda, Tom Bennett je Del Boy Trotter, a Ryan Hutton Rodney. U muziklu ćemo vidjeti i druge poznate likove kao što su Cassandra, Raquel, Boycie, Marlene,  Brzi, Mickey Pearce, braća Driscoll i Mike.

Mjuzikl "Mućke" premijerno će se izvesti 9. veljače, a osim poznatih situacija publika će uživati i u 20 originalnih songova, te bendu koji će uživo izvoditi pjesme.
(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna