"Kapetanica Marvel" prešla milijardu dolara zarade

Marvelov najnoviji superjunački film, Kapetanica Marvel, upravo je prešla milijardu dolara zarade na kino blagajnama diljem svijeta. Ovaj film sedmi je po redu koji je uspio dostići milijardu u Marvelovom filmskom svijetu te se pridružio drugima, među kojima su Black Panther i Osvetnici: Rat beskonačnosti.Nakon što su nagovijestili njen dolazak na kraju filma Rat beskonačnosti, obožavatelji diljem svijeta s nestrpljenjem su dočekali da Kapetanica Marvel preuzme glavnu ulogu u svom samostalnom filmu, a Brie Larson reprizirat će svoju ulogu u još iščekivanijem filmu Avengers: Endgame.

Ovaj veliki uspjeh filma došao je upravo u trenu kada je "nabrijavanje" za Endgame počelo.

Marvel je ovih dana objavio novi teaser za film istovremeno kada je krenula pretprodaja karata za Endgame, koja je nadmašila sva očekivanja te je premašila rekord u prodaji karata koji je držao film Ratovi zvijezda: Sila se budi iz 2015. godine.

Nije uopće upitno hoće i Endgame premašiti milijardu dolara zarade, jedino je pitanje koliko brzo. S obzirom na to da će film istovremeno izaći svugdje diljem svijeta, uključujući i na velikom kineskom tržištu, očekuje se da bi Endgame mogao premašiti sve rekorde te zaraditi milijardu već u prvom tjednu.

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna