Sharon Stone u 62. godini ponovila kontroverznu scenu iz 'Sirovih strasti'

Sharon Stone je 1992. godine snimila film 'Sirove strasti', koji je uključivao i kontroverznu scenu koja ju je proslavila. Upravo tu scenu odlučila je ponoviti na dodjeli GQ-ovih nagrada za 2019. godinu na kojoj je osvojila titulu "Žene 2019. godine"."Kada sam snimala jednu od scena za film, reditelj mi je rekao da mu dam svoj donje rublje jer ga ne trebam imati u toj sceni. 'Mi nećemo vidjeti ništa', rekao mi je. Nisam znala da će mi ovaj momenat promijeniti život", ispričala je.

Zatim je zamolila publiku da je imitira i sjedne onako kako ona sjedi, te da joj se pridruže u rekreiranju momenta koji joj je promijenio život.

"Svi vi ćete imati trenutak koji sam ja imala. Trenutak koji će vam promijeniti život. Možda ćete biti svjesni da je to taj trenutak, možda i ne. Ali reći ću vam jednu stvar, ako vam se već nije dogodio, onda vam ide u susret. Bit ćete odgovorni za taj trenutak. Ljudi će vam postavljati puno teških pitanja. Sada je vrijeme za odluku tko ste. Vrijeme je da odlučite što ćete uraditi s najljepšim, najjačim i najboljim dijelom sebe", rekla je dodavši kako je ona taj dio sebe poštovala i da to savjetuje svima.

"Imamo pravo biti moćni u bilo kojoj formi seksualnosti koju odaberemo. Nitko nam to ne može oduzeti. Morate predstaviti sebe na način koji će vam omogućiti da budete voljeni i poštovani", rekla je jedna od najpoznatijih glumica na svijetu.


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna