Kraljici Hrvatske oduzeta kruna jer 'sramoti posao'

Kraljici Hrvatske, 18-godišnjoj Ester Berišić, direkcija izbora oduzela je krunu zbog nedoličnog ponašanja u javnosti. Kap koja je prelila čašu bila je što ju je njezina majka namjeravala poslati da pleše u halterima u jednom noćnom klubu sa Sorajom Vučelić i striptizetama iz Beograda.


Ester Berišić u četvrtak je ostala bez krune Kraljice Hrvatske, nakon što je direkcija izbora procijenila kako svojim ponašanjem šteti ugledu titule, piše Jutarnji list.

Po svemu sudeći, direkciji je prekipjelo kada je Esterina majka Anita preuzela ulogu njezine menadžerice te počela dogovarati poslove mimo njihovog znanja, a posebno one koji 'nisu na nivou direkcije' ili 'narušavaju ugled titule', što se protivi pravilima izbora.

Ester je već prvi dan nakon izbora kršila prava i obveze, čime je direkciji nanijela štetu, požalile su se Jutarnjem direktorice direkcije Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.

'Osim što je svoju kćer nudila svima za bilo koji posao kako bi što više zaradili, željela ju je poslati da pleše u halterima u jednom noćnom klubu sa Sorajom Vučelić i nekakvim striptizetama iz Beograda.'

Zajedničkom odlukom direkcije izbora i vlasnika izbora Rikarda Gumzeja oduzeta joj je kruna, a titulu je naslijedila prva pratilja Tea Matijević (21) iz Našica, studentica druge godine ekonomije.

Partnerica direkcije, predsjednica UMAH-a Regina Jager, bila je malo oštrija u izjavama. Za Jutarnji je izjavila: 'Mi se svi trgamo oko te male balavice, a ona sramoti posao i ne poštuje sporazum. Trebalo joj je odmah oduzeti titulu. Što se više oko nje trudimo, mala je sve bezobraznija.'

Ester i njezina majka nisu htjele komentirati odluku direkcije.

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna