Najodvažniji komadi za plažu ove sezone

Revije kupaćih kostima donose sve hrabrije kombinacije koje imaju potencijal postati novi vrući trend, ali u moru badića koji se 'šetaju' pistama, svako toliko naiđe i neki koji bi više odgovarao kabareu, karnevalu ili kostimiranoj zabavi.


Mnogo se pažnje pridodaje komadu odjeće s tako malo tkanine, a otkako su se probili na tržište, bikiniji su glavna preokupacija kad srce kaže ljeto. Kao da bikini sam po sebi nije dovoljno kontroverzan, dizajneri se iz petnih žila trude načiniti pokoji badić o kojem će se pričati danima nakon revije, no nerijetko se takvi kupaći kostimi izgledom više uklapaju u karnevalski koncept, da ne spominjemo da bi ih rijetko tko zaista prošetao plažom.

Neki od badića čak nisu stvoreni za vodu, primjerice 1,500 dolara vrijedan kupaći kostim Herve Legera s kojim ne smijete u more ili bazen ni za živu glavu. I dok na plaži nije pristojno buljiti u golišava ženska tijela koja pokrivaju tek minijaturni komadići tkanine, zurenje u ovakve komade kupaćih kostima ispunjavaju njihovu svrhu.

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna