Njihove 'superkul' kolekcije sad imaju i jeftinu varijantu


Blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen, koje su se proslavile kao preslatke klinke u TV-seriji Puna kuća brzinom svjetlosti osvajaju modni svijet. Nakon što su za dizajn nagrađene 'modnim Oscarom', okušale su se i u dizajniranju high street kolekcije, dostupnije i 'običnim smrtnicama'.


Mary-Kate i Ashley osvajaju modni svijet munjevitom brzinom. Osim što ih je Vogue proglasio najbolje odjevenim sestrama, sa svojom modnom markom 'The Row', čije kolekcije slavni već godinama obožavaju i opisuju kao 'nevjerojatno kul', popele su se u sam dizajnerski vrh nakon osvojenog 'modnog Oscara'.

Kako su njihove kreacije bile dostupne samo onima s dubokim džepom, Olsenice su odlučile proširiti krug kupaca i napraviti high street kolekciju po svima pristupačnim cijenama. Dizajnirale su je za Stylemint, a može se pronaći na StylistPick.com-u, web-stranici koja je lasirala kolekciju cipela Cheryl Cole.

Kolekcija već ima fanove među poznatim damama poput Rachel Bilson, Chloe Moretz ili Dakote Fanning, a sastoji se od stiliziranih osnovnih odjevnih komada poput topova, majica, haljina ili suknji.

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna