Hobbit je gotov!

U nekoliko se navrata, prije par godina, činilo da Hobit nikada neće biti ni započeti, a kamo li biti snimljen. Ipak, kamere su se zavrtjele prošle godine u drugoj polovici ožujka i Peter Jackson je neki dan na svom Facebook profilu objavio sliku kojom je označio kraj snimanja dva filma prema romanu Hobit, Johna Ronald Reuel Tolkiena.

"Uspjeli smo! 266. dan snimanja i kraj glavne fotografije Hobita" - stoji uz priloženu sliku. "Hvala našoj fantastičnoj glumačkoj postavi i osoblju filma koji su nad doveli ovako daleko, i svima vama na podršci! Slijedeća stanica, šnitanje (montaža)! Ah da, i Comic-Con!"

Dakle, Hobit: Neočekivano putovanje i Hobit: Tamo i ponovno natrag nastavljaju svoje putovanje kroz montažu i post-produkciju. Prvi od ova dva filma na kino platna bi trebao osvanuti u prosincu. No, prije nego u kino dvoranama zazvoni zveket mačeva, pjesma Hobita i grmljavina zmajeva, očekuje nas još puno sirovih materijala, isječaka, slika i intervjua. Prvi će se sigurno pojaviti već na Comic-Conu koji se slijedeći tjedan održava u San Diegu.

 

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna