Naša stranka u Mostaru organizira tribinu 'Kako zdravlje?'

U organizaciji gradskog odbora Naše stranke Mostar, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, u srijedu 21. veljače 2018. godine, s početkom u 18 sati, organizira se tribina 'Kako zdravlje?'Panelisti na tribini su dipl.ing.el. Amna Popovac, doc. dr. sc. Amra Zalihić, Marin Bago, predsjednik Udruge Futura, Nedim Hogić, Odjel za razvoj javnih politika Naše stranke.

Kako najavljuju iz Naše stranke, tijekom tribine razgovarati će se o stanju u zdravstvenom sektoru iz kutova i pacijenata i doktora, budući da podjednak broj pritužbi na sustav zdravstva u HNK, imaju i građani i zdravstveni radnici.

ističu da je potrebno bolje riješiti financiranje i upravljanje zdravstvenim ustanovama kak bi se spriječila katastrofalna situacija u kojoj se isti trenutno nalaze. Smatraju da je nužno uvesti drukčije, suvremene modele upravljanja bolnicama i politike razvoja kao i upravljanje ljudskim resursima, odnosno, sankcioniranje lošeg, a nagrađivanje kvalitetnog i profesionalnog medicinskog osoblja kao i kreiranje boljih uvjeta kako be se barem ublažio trend njihovog odlaska u inozemstvo.
 

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna