„Dani trešnje“ 2019.

Međunarodni sajam gospodarstva, prehrane i turizma "Dani trešnje", kao prepoznatljiva manifestacija u BiH, ali i regiji, sedamnaestu godinu za redom održat će se u Mostaru od 19. do 21. lipnja 2019. godine u sajamskom prostoru bivšeg TC Merkur u Vrapčićima.


 
Sajam „Dani trešnje“ je manifestacija koja izlagačima omogućava da svoju ponudu približe kupcima, a posjetiteljima upoznavanje sa novim proizvodima i ostvarivanje suradnje i poslovnih ugovora. Osim prezentacije poljoprivrednih proizvoda, oko 300 izlagača iz Albanije, Makedonije, Srbije, Crna Gore, Turske i BiH imat će priliku promovirati i stare autohtone zanate zemalja iz kojih dolaze. U okviru Sajma, čiji je partner Obrtnička komora FBiH, biti će upriličeno nekoliko prezentacija projekata, a jedan od njih je i idejni projekat izgradnje žičare na mostarskom zimovalištu Ruište, te  potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Grada Zrenjanina iz Republike Srbije.
 
Ovogodišnji Sajam karakterističan je i po humanitarnoj akciji, gdje će posjetitelji kupovinom ulaznice donirati sredstva za Cenatar za djecu i omladinu s posebnim potrebama „Los Rosales“, a ujedno i sudjelovati u nagradnoj igri sponzora Međunarodnog aerodroma Tuzla i osvojiti dvije povratne karte Tuzla-Eindhoven, priopćili su organizatori.

/Republikainfo.com/
 

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna