Poziv za sudjelovanje na 14. Sajmu „Dani šljive Prozor – Rama 2019“

  Općina Prozor-Rama priprema 14. Sajam „Dani šljive“ te poziva izlagače da se prijave i aktivno sudjeluju u ovogodišnjem sajmu.“Dani šljive Prozor – Rama 2019”,  Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma održati će se i ove godine u Prozoru u dane 17. i 18. rujna.

Osim šljiva i prerađevina – rakija, likera, džemova, na Sajmu se već godinama uspješno predstavljaju proizvođači bobičastog voća, sakupljači šumskih plodova, ljekovitog bilja, proizvođači sira. Predstavljaju se i turistički resursi, jer je turistički potencijal ovoga kraja veliki.

Sajamsko povjerenstvo poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje.

Prijave za Sajam traju do 10. 9. Najam štandova i ove godine je besplatan za poljoprivredne proizvođače i za turističke projekte, čime je olakšano  tržišno predstavljanje za izlagače kojih se očekuje oko 100. Prijavni obrazac je u privitku.

Sve informacije za prijavu sudjelovanja zainteresirani mogu naći na web stranici općine Prozor – Rama.Poziv izlagačimaPred nama je četrnaesti  Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma „DANI ŠLJIVE PROZOR – RAMA 2019“  koji će se održati  u  Prozoru – Rami u dane 17. i 18.09.2019. godine.

Ponovo je pred nama vrijeme ugodnog i korisnog druženja, novi kontakti, nova znanja, nove ideje, prilika za pravilno vrednovanje vlastitih potencijala  i razvojnih planova.

Pozivamo Vas da na Sajmu predstavite svoje proizvode ili usluge.

Za izlagače koji su ranijih godina sudjelovali na Sajmu, i ove godine smo osigurali besplatan izlagački prostor, te kvalitetne prateće sadržaje.

Ocjenjivačke komisije dodijeliti će plakete za najbolje ocijenjene proizvode  i usluge.

U privitku dostavljamo prijavni obrazac te molimo da ga popunite i dostavite e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili faxom na broj 036/771-342. Za sve nejasnoće na raspolaganju su Vam osobe iz Službe za razvoj, poduzetništvo, obrt i financije, telefon 036/771-921 (Stipo), 036/771-912 (Josip).

Rok za prijavu sudjelovanja na Sajmu je 10.09.2019. Za uključenje u sajamsku brošuru, potrebno je uz prijavu u elektronskom obliku dostaviti  fotografije, logo i sl. Više pronađite OVDJE

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna