Za pisanje laži ispod vijesti plaća 700 dolara

Nakon što je tužiteljstvo SAD-a podiglo optužnice protiv 13 državljana Rusije i tri ruske tvrtke zbog miješanja u američke predsjedničke izbore, nekadašnji ruski “trol” Marat Mindijarov objasnio je za "Washington post” kako funkcionira tzv. “tvornica laži” u blizini Sankt Peterburga.

Opširnije...

NY Times o Dodiku: Od umjerenog političara, do razuzdanog nacionaliste, koji će učiniti sve da ostane na vlasti

Nekada ranije hvalili su ga u Washingtonu i Bruxellesu kao umjerenog političara, koji se želi distancirati od militantnog srpskog nacionalizma koji je 1990-ih i doveo do krvavog rata na Balkanu, ali gospodin Dodik se zatim preoblikovao u razuzdanog nacionalistu 

Opširnije...

Vama opomena pred isključenje, njima butelje vina, domjenci od 9 tisuća KM, bicikla i boks mečevi

U Elektroprivredi Hrvatske zajednice Herceg Bosne znaju u kojim se restoranima može kvalitetno objedovati, vole fina vina, pakirana u “prigodnim buteljama”, po povoljnoj cijeni od skoro 4 tisuće KM. Nisu im mrski ni slatkiši, kava, čokolada, domjenci od šest i više tisuća KM, uz glazbenu pratnju.

Opširnije...

TV Justice: Kako Bošnjaci u BiH upadaju u ralje ekstremizma - Od Maoče do Sirije

TV Justice donosi priču o Dini Pečenkoviću, koji je iz Maoče dovezao Mevlida Jašarevića u Sarajevo, na dan kada je počinjen teroristički akt - kada je Jašarević pucao po veleposlanstvu SAD-a u Sarajevu te u svom terorističkom pohodu ranio jednog policajca.

Opširnije...

JEL' OZBILJAN? Prof. Dugalić kaže da nije lako za kaznu svaki dan moliti i postiti

Profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta kaže da Kazna za mons. Gabrića nije blaga i da "dojadi raditi nešto godinu dana svaki dan".

Opširnije...

POST I NEMRS PETKOM I UTORKOM Nacional piše o najvećoj pronevjeri u povijesti moderne Hrvatske: "Gdje je nestalo 50 milijuna eura s Kaptola?"

Svih sedam članova Zbora prebendara Prvostolne crkve u Zagrebu, na čelu s dekanom monsinjorom Mijom Gabrićem, jednim od najutjecajnijih hrvatskih svećenika, smijenjeno je sa svojih dužnosti zbog malverzacija oko nekretninskog posla i sumnje da su sumnjivim projektima otuđili i umanjili vlasništvo ove institucije za više desetaka milijuna eura. Monsinjor Mijo Gabrić sredinom prošle godine poslao je pismo nadbiskupu Bozaniću u kojemu je priznao krivnju za najveći skandal i pronevjeru novca u Katoličkoj crkvi u Hrvatskoj, objavio je današnji Nacional, a prenosi Index.hr i Jutarnji list.

Opširnije...

No comment.

Aco

Top teme

Trach

Promo

Kolumna