Rooney prevario trudnu suprugu: Na pomolu razvod vrijedan 70 mil. funti

Bivši kapetan engleske reprezentacije Wayne Rooney uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju, a s njim u automobilu je bila Laura Simpson s kojom se tu večer zabavljao u jednom klubu. Supruga Coleen je Wayneu puno puta oprostila prevare, ali ovo je kap koja je prelila čašuDok mu je trudna supruga Coleen s troje djece bila na odmoru u Španjolskoj bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije zabavljao se u noćnom izlasku s Laurom Simpson. Njih dvoje viđeni su u klubu Alderle Cheshire, a posjetioci kluba tvrde da su Rooney i Laura bili jako prisni te da su se grlili i ljubili, te da je Rooney udijelio Lauri komplimente na račun njenih grudi.

Nogometaš je tu večer vraćao Lauru kući i zaustavila ga je policija i zbog vožnje u pijanom stanju su ga priveli, a pušten je nakon što je platio jamčevinu.

Kada je saznala da joj je suprug priveden i da je u tom trenutku u automobilu bio s nepoznatom ljepoticom, Coleen je s djecom doletjela u London. Po povratku kući odmah je nazvala Lauru i tražila da joj objasni što se dogodilo te večeri. Nakon razgovora sa samohranom majkom Laurom, Coleen je na razgovor privela supruga. Navodno je urlala na njega i pitala ga: Kako si mi to mogao učiniti dok sam trudna. Zar si zbilja toliko glup?

Kako bi izbjegla paparazze koji su okružili dom Rooneyjevih Coleen je s djecom otišla k svojoj majci i navodno ozbiljno razmišlja da se ovaj put  razvede od nogometaša s kojim je u braku devet godina. Naime, ovo nije prvi put da je suprug vara, jer Wayne ima bogatu preljubničku  prošlost.

U zadnjih desetak godina Coleen mu je oprostila nekoliko prevara, ali ovaj put je kap prelila čašu i ako zatraži razvod par će se boriti za bogatstvo od 70 milijuna funti.(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Pod Lupom

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna