Rooney je svojoj supruzi dao ultimatum: 'Prestat ću piti ako ti prestaneš s putovanjima'

Britanski mediji već se danima zabavljaju s bračnom krizom slavnog engleskog nogometaša i njegove suprugeColeen Rooney pojavila se prvi put u javnosti otkako je njezin suprug Wayne viđen s drugom ženom i uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

Čim je skandal izbio, Coleen, koja je trudna s njihovim četvrtim djetetom, vratila se iz Španjolske u Englesku i navodno urlala na slavnog nogometaša govoreći mu da ju je osramotio.

Britanski tabloidi danima se već zabavljaju ovim skandalom pa sada tvrde da je Wayne Coleen navodno ponudio ultimatum. Rekao joj je da će prestati s alkoholom samo ako ona prestane odlaziti na svoja luksuzna putovanja.

Coleen je samo ove godine bila na 10 putovanja, a Wayne ju optužuje da provodi previše vremena daleko od obitelji i doma. Navodno je ovo njegov pokušaj da spasi brak koji je, očito, na klimavim nogama.

Podsjetimo, Rooney je prošli tjedan uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Vozio je auto u vlasništvu 29-godišnje Laure Simpson, koju je pokupio nakon što je 10 sati pio s prijateljima. Laura je rekla da bi njih dvoje 'sigurno završili u krevetu' da ih policija nije zaustavila. Rooneyjeva trudna supruga u isto vrijeme bila s njihovo troje djece na odmoru u Španjolskoj. 


(izvor: rtl.hr)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna