Ekipa filma ''Mamma Mia: Here We Go Again'' stigla u Hrvatsku, imamo ekskluzivne fotografije!

Mjuzikl ''Mamma Mia'', čiji je prvi nastavak zaradio više od 600 milijuna dolara diljem svijeta, nakon deset je godina ponovno okupio istu glumačku ekipu, a dio nje stigao je u HrvatskuDan prije svjetske premijere filma ''Mamma Mia: Here We Go Again'', zvijezde ovog mjuzikla koji je sniman prošle godine u Hrvatskoj stigle su u Lijepu našu, a mi prvi objavljujemo fotografije njihovog dolaska. Među njima su Josh Dylan, Jeremy Irvine, Hugo Skinner te redatelj Ol Parker.

Uoči premijere naša Ivana Nanut u Londonu je imala prilike razgovarati s glumcima Pierceom Brosnanom, Christine Baranski i Stellanom Skarsgårdom kojoj su otkrili koliko su uživali na otoku Visu, koje su recepte ponijeli kući, zašto su se osjećali kao u bajci, ali i koliko je Pierce bio sretan što ponovno u filmu može zapjevati.

Mjuzikl, čiji je prvi nastavak zaradio više od 600 milijuna dolara diljem svijeta, nakon deset je godina ponovno okupio istu glumačku ekipu. Naime, Vis je u filmu glumio Grčku, a uspomene koje su glumci ponijeli kućama, jednostavno su nezaboravne.


(Izvor: dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna