Poznata pjevačica puštena je iz bolnice i ide na odvikavanje

Pjevačica Demi Lovato se predozirala krajem srpnja, a ovaj vikend puštena je iz bolnice nakon brojnih komplikacija te sada ide u kliniku za odvikavanjeFanovi su bili šokirani nakon što se Demi Lovato krajem srpnja predozirala i završila na odvikavanju. Nakon što je šest godina bila “čista”, Demi je ponovno pokleknula.

Godinama se borila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a imala je i problema s poremećajima u prehrani. Nedavno se prvi put oglasila na društvenim mrežama, zahvalila na podršci i najavila dug oporavak. Kako piše američki portal TMZ, Demi je puštena iz bolnice za vikend i prevezena u kliniku za odvikavanje. Prvo je dobila terapiju psihijatra, kako bi popravila mentalno zdravlje, a onda kreće s programom odvikavanja.

Prijatelji su otkrili kako Demi pod svaku cijenu želi ići na odvikavanje. Njeni koncerti u Meksiku i Južnoj Americi otkazani su zbog liječenja, a njeni menadžeri naglasili su kako se Demi sad mora maknuti od prijatelja koji za nju nisu dobri. Inače, Demi je uvijek bila otvorena o svojoj borbi s drogom pa je nedavno objavila pjesmu “Sober” u kojoj je priznala da više nije trijezna i tako se ispričala svim bliskim ljudima u životu jer s njom ponovno moraju prolaziti kroz to.

Već tada fanovi su počeli nagađati o tome da Demi nije dobro, a samo kratko vrijeme nakon izlaska pjesme pjevačica se predozirala.

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna