LJEPOTA NOŽA Operirala nos, povećala usta i napunila obraze i upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta

23-godišnju manekenku Bellu Hadid znanstvenici su proglasili najljepšom ženom na svijetu. Sestra druge slavne manekenke Gigi Hadid prema njima tako ima gotovo savršene proporcije lica, barem ako se pita stare Grke i njihove standarde ljepote. Stare fotografije Belle Hadid dokaz su da je manekenka mnogo toga dorađivala na svom licu.Bella je iza sebe ostavila Arianu Grande, Beyonce, Scarlett Johansson i Natalie Portman, a zanimljivo je da njezina starija sestra Gigi nije dogurala do liste.

Detaljnom kompjuterskom analizom i mapiranjem lica po teoriji zlatnog reza, Bella je bila najbliže savršenstvu s rezultatom od 94,3 posto na mjerenjima. Njezina brada dio je lica koji je najbliže savršenstvu, no mnoge žene diljem svijeta posebno žele njezin savršeni nos.

To je također vrlo zanimljiv podatak jer su Belline fotografije iz prošlosti najbolji dokaz koliko je toga radila na sebi.

Naime, prije nego što je postala svjetski poznata manekneka i anđelica Victoria's Secreta, Bella je imala malo više kilograma i puno duži nos, a čini se kako je dorađivala i usne, koje su sada punije.

No ni to nije sve. Mlada ljepotica za ljepši je izgled podizala i obrve te obraze napunila filerima.

Upravo zato mnogima su ostali upitnici iznad glave kada je upravo ona proglašena najbliže savršenstvu jer je ono umjetno stvoreno, što baš i ne daje pozitivnu poruku ženama diljem svijeta.(Izvor: Dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna