Predsjednica Hrvatske primila djecu iz Srebrenice

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je u posjet djecu iz Srebrenice koja već dvanaestu godinu ljetuju u Hrvatskoj te njihove domaćine iz Primorsko-goranske županije.

Opširnije...

Plenković smijenio tri 'opterećujuća' ministra u Vladi

Hrvatski premijer Andrej Plenković smjenio je ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, ministricu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadu Murganić te ministricu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijelu Žalac.

Opširnije...

Nakon Zelenike i Ivančević poručio da su oni oduvijek bili protiv suradnje predsjednika im s Čovićem

  Općinski odbor Devedesetke u Rami od početka je glasno bio protiv sporazuma HDZ-a 1990. i HDZ-a BiH. Nisu za to ni da im predsjednik Cvitanović i dalje sjedi u HNS-u, pa su još jednom podsjetili na svoja stajališta

Opširnije...

Usvojen zakon o pravima demobiliziranih branitelja

U Zastupničkom domu Parlamenta BiH, sa 73 zastupnička glasa 'ZA', 2 'PROTIV' i 4 'SUZDRŽANA', u utorak je usvojen Zakon o pravima demobiliziranih branitelja. Nije prihvaćen niti jedan od 19 amandmana oporbe.

Opširnije...

Sud naredio HNŽ-u isplatu više od pola milijuna maraka općini Prozor – Rama za prijevoz učenika

Županijski sud naredio HNŽ-u isplatu više od pola milijuna maraka općini Prozor – Rama za prijevoz učenika. Presuđeni iznos, zajedno sa zakonskim zateznim kamatama i troškovima postupka, HNŽ je dužna uplatiti na račun općine Prozor – Rama u roku od 30 dana od dana presude, točnije, do 10.08.2019

Opširnije...

15 godina od obnove Starog mosta

Grad Mostar ove godine proslavlja 15. obljetnicu završetka obnove Staroga mosta. "Izuzetno smo ponosni na taj događaj koji je označio konačan završetak obnove stare gradske jezgre. Uspješnost i kvaliteta rekonstrukcije mostarskoga mosta i staroga grada na najbolji način je ocjenjena u srpnju 2005. godine upisom Mostara na UNESCO listu zaštićene svjetske kulturne baštine", kazali su iz Gradske uprave Mostara.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna