Posušjak skrivao šest tona duhana u naselju pored Tomislavgrada

Prilikom pretresa pomoćnog obiteljskog objekta na području Gornja Bukovica pored Tomislavgrada, djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad pronašli su šest tona duhana nepoznatog porijekla.

Opširnije...

DEMOKRACIJA KOŠTA Članovima biračkih odbora 4,2 milijuna maraka

Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je završilo posao doznake oko 4,2 milijuna KM za skoro 52.000 imenovanih članova i zamjenika članova biračkih odbora.

Opširnije...

Ročnica i njen nadređeni uhvaćeni u nedoličnom ponašanju, a MORH reagira: 'Jaka Hrvatska vojska mnogima je trn u oku'

Ročnica Hrvatske vojske i njezin nadređeni tijekom povratka s vojnog hodočašća u Mariju Bistricu u listopadu zatečeni su u nedoličnom ponašanju, piše Dnevnik.hr. Incident se dogodio na povratku iz svetišta u Mariji Bistrici, a MORH je "zanimljivo" reagirao.

Opširnije...

Kapetan Dragan ostaje u Lepoglavi: Odbijen zahtjev za uvjetnim otpustom

Županijski sud u Varaždinu održao je 14. studenog 2018. ročište u postupku odlučivanja o prijedlogu za uvjetni otpust Dragana Vasiljković. Osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od trinaest godina i šest mjeseci.

Opširnije...

Državni tužitelj Saudijske Arabije traži smrtnu kaznu za ubojice novinara

Saudijski državni tužitelj zatražio je danas smrtnu kaznu za petero ljudi optuženih za sudjelovanju u ubojstvu novinara Jamala Khashoggija.

Opširnije...

Ramska Devedesetka kaže da su oni uz Uzdol svaki dan, a pita HSP i HDZ BiH šta oni rade već 25 godina za to mjesto, a rekli su koju i o Komšiću

Općinska organizacija HDZ 1990 Prozor-Rama uputila je priopćenje za javnost u kojem se osvrće na istupe pojedinih vijećnika HSP i HDZ BiH u Općinskom vijeću Prozor-Rama vezano uz zadnje dvije sjednice - gdje je bilo govora o Željku Komšiću i Uzdolu. Iz Devedesetke poručuju da Komšić nema njihovu podršku, a da se to pitanje ne rješava po općinama, već zna se gdje, ali i pitaju HSP BiH i HDZ BiH što su učinili za Uzdoljane zadnjih četvrt stoljeća, bilo da se procesuira zločin, bilo da se pomogne narod. Smatraju da se sva politika ove dvije stranke vodi na površini

Opširnije...

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna