Zbog govora mržnje isključeno osam zagrebačkih HDZ-ovaca

Sud časti Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a odlučio je večeras, zbog širenja govora mržnje na društvenim mrežama, isključiti osam članova,  doznaje se neslužbeno iz stranke.

Opširnije...

Vučić hitno hospitaliziran. Sada je stabilno

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić jučer je u kasnim poslijepodnevnim satima hitno hospitaliziran.

Opširnije...

Meteo upozorenje zbog jakog vjetra

Zbog potencijalno opasnih posljedica koje bi mogao prouzročiti jak vjetar, Federalni hidrometeorološki zavod BiH oglasio je žuti meteo alarm za područja Livna, Trebinja, Mostara, Foče, Sarajeva i Bihaća.

Opširnije...

IZGLEDA DA JE SRBIJA MALO 'ZAHAŠALA' Hrvatska od Srbije potražuje 148,5 milijuna dolara

U trenutku raspada bivše Jugoslavije na deviznim računima u mješovitim bankama SFRJ u inozemstvu se nalazilo 645.55 milujzna američkih dolara, pa Hrvatska u postupku sukcesije od Srbije potražuje 148.5 miliona dolara.

Opširnije...

Zatvorene plaže diljem Francuske: Atlantik izbacuje drogu 'tešku' milijune eura

Francuske vlasti zatvorile su plaže na jugozapadu zemlje nakon što Atlantik svakodnevno na obale izbacuje pakete kokaina i drugih droga. Samo od sredine listopada tamo je pronađeno čak 900 kilograma kokaina, prenosi Jutarnji list.

Opširnije...

Policija u Italiji uhitila ekstremiste koji su planirali raznijeti džamiju

Talijanska policija uhitila je dvije osobe u sklopu istrage skupine krajnje desnih ekstremista koji su planirali raznijeti džamiju u blizini Siene, objavila je u utorak novinska agencija ANSA.

Opširnije...

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna