Erdogan kaže da je "novozelandski napad bio je uperen protiv Turske"

Napad desničarskog ekstremista na dvije džamije na Novom Zelandu dio je šire “operacije” protiv Turske, ocijenio je u ponedjeljak njezin predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

Opširnije...

HOĆE LI HRVATSKA POVUĆI PROBLEMATIČNOG KONZULA? Grabar-Kitarović: Nije u redu da novinar vozi auto hrvatskog konzula u BiH

- Hrvatski građani i građanke moraju znati da ih hrvatske službe štite od svih ugroza, da one djeluju zakonito i na način kao i sve druge službe u svijetu, poručila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Opširnije...

U snježnoj mećavi lančani sudar više od 100 vozila

Čak stotinu vozila sudjelovalo je u nekoliko velikih lančanih sudara na samo jednoj milji državne ceste I-25 u američkoj državi Colorado. Razlog je ciklona koja je prošlog tjedna pogodila središnji dio Sjedinjenih Država, a snažni uragan praćen kišom koja se postepeno pretvorio u snježnu mećavu paralizirao je promet.

Opširnije...

U Hrvatskoj odobrena tableta za medicinski abortus

Na hrvatskom će tržištu uskoro biti dostupna ključna kombinacija lijekova za medicinski abortus, neinvazivnu metodu prekida trudnoće, kao alternativu kirurškom obavljanju pobačaja.

Opširnije...

HRVATSKA: Inspektori će ulaziti i u kuće

Prema novom zakonu u Hrvatskoj, turistički inspektori će moći da uđu u objekte koji nisu prijavili iznajmljivanje smještaja, a time bi trebalo da bude uveden red u tu sivu zonu.

Opširnije...

Tjedan počinje s oblacima, kišom, susnježicom i snijegom

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, nakon sunčanog vikenda, novi tjedan počinje sa pretežito oblažnim vremenom, kišom, susnježicom i snijegom. Promjenu će pratiti i nešto niše temeperature.

Opširnije...

No comment.

Bijednici

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna