Lutalice na Buni napadaju ljude, u opasnosti i osnovci, a problem - ničiji

Roditelji iz naselja Buna, Hodbina, Ortiješ i Žitomislići već duže vrijeme žive u svakodnevnom strahu hoće li njihovu djecu na putu do škole napasti psi lutalice. Isti se okupljaju u čopore, bude ih i po 6-7, a ordiniraju na relaciji Namex - Osnovna škola Marina Držića Buna. Do sada djecu nisu napadali, no jesu odrasle osobe, te je nekoliko takvih napada zabilježeno i u lokalnoj ambulanti, pričaju nam roditelji koji su potpisivali i peticiju i tražili sustavno rješavanje ovog problema, piše Dnevni list

Opširnije...

Matica hrvatska Stolac organizirala tradicionalnu prezentaciju učeničkih radova

Matica hrvatska Stolac kao i prethodnih godina nastavlja sa svojom tradicijom prezentacije učeničkih radova koji su pravi pokazatelj učeničkog rada i nastojanja da svoje teme izlože na što zanimljiviji i poučniji način. Tako je bilo i sinoć u prepunom Biskupijskom centru u Stocu, gdje su  domaćini bili don Ivo Šutalo i Osnovna škola Stolac, a svoje istraživačke radove predstavili su učenici dvaju osnovnih škola u općini Stolac, koje nastavu izvode na hrvatskom jeziku i učenici Srednje škole Stolac. 

Opširnije...

Grad Čapljina od sada ima i Gradsko vijeće

Usvajanjem Prijedloga statutarne odluke Grada Čapljine – dotadašnj Općinsko vijeće počelo je funkcionirati kao Gradsko vijeće Čapljina.

Opširnije...

Obitelj Grabo - ozbiljan crtić o korupciji u BiH

U Mostaru je predstavljena prve epizoda animiranog serijala o 'Obitelji Grabo' - koja govori o korupciji u našem društvu. Prva epizoda, pod nazivom 'Miran san', nastala u produkciji portala Bljesak.info, predstavljena je u četvrtak, 23. svibnja, u Mostaru.

Opširnije...

DALIPAGIĆ S KOMESARKOM EU: Bulc obećala organizaciju sastanka o Jadransko-jonskoj autocesti kroz BiH

Nakon Ministarskog okruglog stola, zamjenik ministra komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Saša Dalipagić se sastao s komesarkom Europske unije za promet Violetom Bulc, priopćeno je iz tog ministarstva.

Opširnije...

Bosnalijek u svoje redove doveo američkog generala, žele snažniji prodor na Zapad

Bivši general vojske Sjedinjenih Američkih Država David Grange, poslovni konzultant tvrtki u farmaceutskoj industriji, pridružio se Bosnalijeku na položaju savjetnika Uprave, gdje će raditi na razvoju poslovanja i međunarodnoj ekspanziji.

Opširnije...

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna