Počinje 'Posuško lito 2018.'

Ovogodišnje izdanje  Kulturno-sportske manifestacije 'Posuško lito 2018.' broji zavidnih 36 događaja, a započinje Danom branitelja 30. svibnja.

Opširnije...

U HSP-u kažu da Inzko treba nametnuti izbore za Mostar, a objašnjavaju i zašto

Hrvatska stranka prava (HSP) pozvala je visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka i OHR da nametne lokalne izbore za Grad Mostar zajedno sa predstojećim općim listopadskim izborima. Kako navode, razlog je višestruk, a posebice u tome što Grad Mostar evidentno propada u smislu javnih poslova i servisa građana, dok se bogate samo uske interesne skupine i političke elite oko HDZ i SDA.

Opširnije...

IMA IDEJA Jerko Ivanković-Lijanović u SIP stigao "naoružan" metlom

Predstavnici Narodne stranke Radom za boljitak predvođeni predsjednikom Jerkom Ivankovićem - Lijanovićem danas su u prostorije Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) stigli "naoružani" metlama.

Opširnije...

Ana Rucner i Marko Bošnjak zajedno u video spotu

Renesansno barokni kaštel grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sv. Nedelja, ovih je dana bio prekrasna kulisa za snimanje novog spota Ane Rucner i Marka Bošnjaka.

Opširnije...

FutureA festival za djecu u Čapljini, Fojnici, Zenici i Travniku

Od 26. do 30. svibnja 2018, udruga 'Out of Area' iz Nizozemske ponovno organizira FutureA festival za djecu u Bosni i Hercegovini. Djeca ne moraju daleko putovati jer će se festival održati u različitim dijelovima Bosne i Hercegovine. Tri Futurea autobusa sa volonterima i dva kamiona prepuna igračaka će posjetiti Čapljinu 29. svibnja, Fojnicu 26. svibnja, Zenicu 28. svibnja i Travnik 30. svibnja.

Opširnije...

Mladež HDZ BiH čestita HKK 'Zrinjski' titulu prvaka BiH

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo uputiti najiskrenije čestitke cijeloj momčadi, trenerima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i svim vjernim navijačima Hrvatskog Košarkaškog Kluba Zrinjski Mostar na osvojenoj prvoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine u košarci, čestitka je mladeži HDZ BiH.

Opširnije...

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna