Trump potpisao zakon: 716 milijardi dolara za najsmrtonosnije oružje ikada

Američki predsjednik Donald Trump potpisao je u ponedjeljak zakon o godišnjoj obrambenoj potrošnji vrijedan 716 milijarda dolara koji predviđa modernizaciju i jačanje američkih oružanih snaga.

Opširnije...

Migranti pokušali pješke prijeći Drinu pa zapeli na "ničijoj zemlji"

Grupa ilegalnih migranata danas se upustila u rizičan pokušaj prijelaza rijeke Drine na području Zvornika s namjerom da iz Srbije stignu na područje BiH. Međutim, u pokušaju su ih spriječili službenici Granične policije BiH i vodostaj koji je počeo rasti, zbog čega se migranti sada nalaze na ostrvu bez mogućnosti da se vrate ili nastave put.

Opširnije...

Samo šačica neonacista u Washingtonu, stotine protuprosvjednika

Samo šačica neonacista okupila se u nedjelju ispred Bijele kuće pod pojačanim policijskim nadzorom te nasuprot stotinama protuprosvjednika, godinu dana nakon krvavih incidenata u Charlottesvilleu.

Opširnije...

U Bijeljini otkriveno 57 ilegalnih migranata

Na području Bijeljine pronađeno je 57 migranta, potvrđeno je danas iz policije. Radi o ilegalnim migrantima mlađe starosne dobi bez identifikacijskih dokumenata, porijeklom iz Pakistana (38), Bangladeša (11), Iraka (pet) i Afganistana (dva).

Opširnije...

Zvizdić kod Merkel u Berlinu

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić boravit će sutra, ponedjeljak 12. kolovoza, u službenoj posjeti Njemačkoj na poziv kancelarke Angele Merkel.

Opširnije...

Čović kum na krštenju desetom djetetu u obitelji Begić iz Posušja

Obitelj Franje i Jasminke Begić iz Posušja, danas je krstila svoje deseto dijete, malu Mariju, a kum na krštenju je bio dr. Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a.

Opširnije...

No comment.

OVDJE JE

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna