U Stocu prezentacija rezultata ostvarenih u okviru projekta LIFE

Prezentaciji rezultata ostvarenih u okviru realizacije Projekta privlačenja investicija i unapređenja poslovnog okružja na lokalnoj razini – LIFE koji u Stocu provodi Međunarodna financijska korporacija (IFC), članica Grupacije Svjetske banke (WBG), a financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, biti će upriličena sutra u 13 sati u zgradi Općine

Opširnije...

NEVJEROJATNI SRBI 'Zamrznuli' Vučića kako bi duže trajao

U Srbiji su imali puno prigovora na ceremoniju obilježavanja stote obljetnice završetka Prvog svjetskog rata koja se održala u Parizu. U oko im je upalo to što je kosovski premijer Hashim Thaçi bio smješten odmah u drugom redu, tik uz Vladimira Putina. Kako piše Blic, raspored sjedenja svjetskih lidera na ceremoniji obilježavanja završetka Prvog svjetskog rata izazvao je negodovanje i nezadovoljstvo među prisutnima.

Opširnije...

”Napredak je za kulturu više učinio nego 10 županijskih ministarstava”

U Zenici, u Hrvatskom domu Kralj Tomislav, svoju 65. Glavnu skupštinu održalo je Hrvatsko kulturno društvo Napredak. Nakon intoniranja bosanskohercegovačke, hrvatske i himne Napretka, te odavanja počasti preminulim Napretkovcima minutom šutnje, prisutne je u dvorani Hrvatskoga doma pozdravio dopredsjednik Napretka i moderator ovogodišnje Skupštine dr. Nikola Čiča.

Opširnije...

GRANATOM NA DJECU I KATEDRALU 24 godine od smrti djevojčica Antonije i Danijele

Mostar u nedjelju obilježava 24. godišnjicu od zločina i ubojstva djevojčica Antonije Sesar i Danijele Vidović.  Granata Armije BiH koja je pala kod mostarske Katedrale na današnji dan 1994. godine, odnijela je živote ove dvije djevojčice koje su samo željele taj dan biti na satu vjeronauka. Knjiga koju je priredio don Davor Berezovski navodi kako su djevojčice bile pokopane.

Opširnije...

SJETIO SE RUSIJE Macron dočekao Grabar-Kitarović riječima "Opet nam pada kiša"

Predsjednici država i vlada počeli su u nedjelju oko 9,30 stizati u Elizejsku palaču u Parizu gdje su ih uoči velike svečanosti obilježavanja kraja Prvog svjetskog rata dočekivali francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte.

Opširnije...

Vatrena apokalipsa u Kaliforniji: Izgorjele 23 osobe, uništeno na tisuće kuća

Usred ruševina i olupina vatrogasci nastavljaju borbu protiv požara u kojima su poginule 23 osobe, a uništeno je na tisuće kuća u Kaliforniji, bez velike nade u skorašnje svladavanje više žarišta.

Opširnije...

No comment.

Grožđe na vrbi

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna