Orić: Vukovar mi je bio vodilja kroz rat; Godišnjicu Vukovara doživljavam kao Srebrenicu

Naser Orić, ratni zapovjednik obrane Srebrenice, ovih dana je dao podršku učesnicima prvog Marša mira od Potočara do Vukovara, koji se održava od 7. do 18. studenog.

Opširnije...

Ostojić na Krugu 99 kazao da će u BiH biti 'belaja'

Predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora i SDP-ov saborski zastupnik Ranko Ostojić komentirao je izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je u Vukovaru rekla da će "puno vode proteći Dunavom prije nego Hrvatska i Srbija mogu govoriti da su prijateljske države".

Opširnije...

NASA: Dubrovnik među gradovima koji će najprije biti potopljeni

U 21. stoljeću utjecaj topljenja ledenjaka još više se povećao. NASA je napravila novi alat za predviđanje koji će gradovi biti potopljeni zbog topljenja ledenjaka izazvanog globalnim zatopljenjem, piše Evening Standard.

Opširnije...

Meksiko usvojio zakon koji se bavi sve većim i neobjašnjivim nestankom ljudi

Meksički predsjednik Enrique Pena Nieto potpisao je novi zakon koji će odgovoriti na brojne slučajeve neobjašnjivog nestanka ljudi.

Opširnije...

Dječak iz Vojvodine: Želim biti Bosanac i Bosanac sam!

Ovih dana internetom kruži hit snimak dječaka Stevana koji je iz Vojvodine, ali svim srcem želi biti Bosanac. 

Opširnije...

Otvoren 11. MMF

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović svečano je otvorio 11. izdanje Mostar film festivala, a HT ERONET i ove je godine glavni sponzorove filmske priče. Na večeri otvorenja prikazan je film „Žaba“ redatelja Elmira Jukića.

Opširnije...

No comment.

Superhik je ovdje

Top teme

Trach

Promo

Kolumna