'Parkovi' počinju s pripremama obnove kule hercega Stjepana u Ljubuškom

Konačni cilj je tvrđavu iznad Ljubuškog revitalizirati i turistički valorizirati. U te svrhe lokalna samouprava Ljubuški u suradnji s JP Parkovi, poduzećem koje odlukom Općinskog vijeća Ljubuški upravlja ovim lokalitetom, pokrenula je niz aktivnosti.

Opširnije...

Roditelji monstrumi zatočili svojih 13-oro djece: Vezali ih lancima i izgladnjivali

Policija u američkoj saveznoj državi Kaliforniji spasila je u nedjelju iz smrdljive i prljave sobe u obiteljskoj kući u Perrisu, gradiću 113 kilometara istočno od Los Angelesa, čak trinaestero braće i sestara, koje su ondje zatočili njihovi roditelji. Kako javlja Reuters, sve su žrtve bile teško izgladnjele i vezane lancima za krevete, a njihova dob seže od samo dvije do 29 godina.

Opširnije...

Dalipagić, gradonačelnica po izboru građana: Ovo je uzajamna ljubav

Kada bi u Mostaru došlo do izbora, građani bi za novu gradonačelnicu odabrali poznatu mostarsku odvjetnicu Nadu Dalipagić. To je pokazala anketa mostarskog portala Bljesak.info o mogućim nasljednicima sadašnjeg gradonačelnika Ljube Bešlića.

Opširnije...

Bošnjački pokret prosvjeduje zbog Kolindina posjeta Sarajevu

Nevladina udruga Bošnjački pokret za ravnopravnost naroda najavila je u ponedjeljak kako će u Sarajevu organizirati prosvjede zbog posjeta hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović planiranog za ovaj tjedan.

Opširnije...

Beogradski sud donio presudu za Ovčaru; samo četvorici potvrđene kazne, četvorica oslobođena, četvero smanjene kazne

Žalbeni sud u Beogradu potvrdio je presudu na zatvorske kazne od pet godina do maksimalnih 20 godina zatvora za osmero zbog zločina na Ovčari kod Vukovara u studenom 1991. godine, a zbog nedostatka dokaza i proturječnih iskaza svjedoka-suradnika, četvorica su pravomoćno oslobođena, objavljeno je na web stranici tog suda.

Opširnije...

Na Križevcu iznad Stoca devastiran križ i oltar

Stolački Križevac, brdo iznad Stoca gdje je i srednjovjekovni Stari Vidoški grad ponovno je meta vandala i to a vjerskoj i nacionalnoj osnovi.

Opširnije...

No comment.

Odlazak

Top teme

Trach

Promo

Kolumna