Iz HSS-a Stjepana Radića poručili Budimiru: Članstvo kupuješ nemoralnim ponudama

Tihomir Stanić, vijećnik HSS Stjepana Radića i predsjednik općinskoga odbora u Fojnici na sjednici općinskog odbora HSS Stjepana Radića podnio je cijelovito izvješće o svome radu u općinskom vijeću Fojnica te informirao članove općinskoga odbora o, kako je kazao, "nemoralnim ponudama koje dolaze od strane emisara aktuelnoga predsjednika Federacije, Živka Budimira i njegove nove Stranke pravde i povjerenja"."U posljednje vrijeme Budimir je vršio snažan pritisak i na članove HSS Stjepana Radića u čitavoj Središnjoj Bosni kako bi svi kolektivno pristupili njegovoj stranci. Taj prljavi posao za njega je najvećim dijelom obavljala Sandra Radeljak koja je bila članom općinskoga odbora HSS Stjepana Radića Novi Travnik,a koju je Budimir uposlio kao savjetnicu za pravna pitanja u svome uredu. Ista osoba obavila je većinu posla oko formiranja nove Budimirove stranke koristeći se administrativnim uslugama i materijalima HSS Stjepana Radića", kazao je Stanić.

On je naglasio da su u toj stranci "poprilično negativno iznenađeni da na takav način Budimir gradi svoju stranku", s obzirom da činjenicu da su ga smatrali principijelnim i moralnim čovjekom s kojim su željeli graditi partnerske odnose.
Kako je naglasio vijećnik HSS Stjepana Radića, ovakvi Budimirovi potezi su ih razuvjerili, nazvavši ih "bakterijskim načinom rada".

"Živko Budimir je kao visokopozicionirani član HKDU iskoristio svoj položaj i uništio stranku, a on i dio ljudstva prešao je u HSP BiH. HSP BiH ga nagrađuje najvećom mogućom pozicijom predsjednikom Federacije, što mu nije bilo dovoljno jer je uz to želio biti i predsjednikom Stranke. Kada na izbornom Saboru nije uspio, počinje s razvaljivanjem HSP-a BiH, koristeći infrastrukturu predsjednika Federacije pa okuplja istomišljenjike - bolje kazati kupuje različitim uslugama i nekad ljute HSP-ovce dovodi u multinacionalnu Stranku u kojoj je danas većinski dio članstva bošnjačke nacionalnosti.
Budimire raskrinkan si.Budimir je uspio iz cjelokupnog HSS Stjepana Radića odvesti dva člana i čestitamo mu na tome", poručio je vijećnik HSS-a Stjepana Radića i predsjednik općinskog odbora u Fojnici.

/republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

NEĆU ili NE ĆU?

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna