SIP: Pet političkih stranaka i pet neovisnih kandidata ne može na izbore

Nakon isteka roka za otklanjanje nedostataka u prijavama i izvršenim provjerama, Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je okončalo ovjeru prijava političkih stranaka i neovisnih kandidata za sudjelovanje na Općim izborima u BiH zakazanim za 07.10.2018. godine.Iz Središnjeg izbornog povjerenstva priopčeno je da je od podnesenih 72 prijave, nakon izvršenih provjera i nakon isteka roka za otklanjanje nedostataka, ovjereno je sudjelovanje 67 političkih stranaka na Općim izborima 2018. godine .

Od podnesenih 39 prijava, nakon izvršenih provjera i nakon isteka roka za otklanjanje nedostataka, ovjereno je sudjelovanje i 34 neovisna kandidata  na Općim izborima 2018. godine .

U periodu od 10. do 19. lipnja ove godine, ovjerene političke stranke i neovisni kandidati, Središnjem izbornom povjerenstvu BiH mogu podnijeti prijavu za ovjeru koalicija i listi neovisnih kandidata.

Pregled ovjerenih političkih stranaka i neovisnih kandidata javnosti će biti dostupan na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH nakon pravomoćnosti odluka.

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna