"Nonšalantni" Kusturica: Angelina Jolie snimila je glupi, propagandni film, a Hollywood je tvornica laži

Kontroverzni i slavni redatelj Emir Kusturica, kao i uvijek, bez dlake na jeziku komentirao je film 'U zemlji krvi i meda' redateljice Angeline Jolie ali i  izmišljene i lažne izjave da Jolie traži ukidanje RS-a.

U emisiji 'Red Carpet' Nove TV, Emir Kusturica, poznat po svom filmskom-glazbenom festivalu Kusterdorfu, ističe kako nema sponzora i reklama, te da je najvažnije zajedništvo i gledanje filmova, kao i uživanje u zdravoj hrani, prirodi i čistoj vodi.

'Najveća tvornica laži trenutno je Hollywood. Zapravo proizvode filmove po jednom receptu. Uspješni filmovi podrazumijevaju određeni sustav kvaliteta, a kad već postoje zvijezde koje zamjenjuju svece, pošto rade glupe filmove onda ti glupi filmovi često budu propagandno oružje. Jedan od tih filmova je režirala inteligentna, ali moram priznati i vrlo naivna Angelina Jolie', kaže kontroverzni redatelj.

Kusturica se osvrnuo i na Europsku uniju za koju smatra da "ne treba žuriti kako bi bili njihovi članovi". 'Ja sam Europljanin prosvjetitelj ali ne mislim da je članstvo u Europskoj uniji nešto za čime treba slijepo žuriti, najviše iz razloga što smatram da je to prvenstveno vojni koncept', kazao je Kusturica.

Izmišljena konstrukcija kako će Jolie tražiti ukidanje Republike Srpske, a koju je ona sama demantirala na svom twitteru, uzbunila je javnost, no Kusturica kaže kako bi "prije svega trebalo provjeriti znaju li Amerikanci uopće geografiju ovog prostora", izjavljujući i kako je "Hrvatska oduvijek bila granica između Istoka i Zapada".

"Gospođice, vi niste shvatili da sam ja čovjek koji se u isto vrijeme može naći na više mjesta. Ja trenutno pričam s vama, a na drugmo mjestu se održava sjednica Izvršnog odbora Skijaškog saveza i ja sam i tamo", odgovorio je slavni redatelj na pitanje novinarke Red Carpeta kako stigne na kraj sa svim obvezama. /republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna