Mladi košarkaš iz Rame ide na pripreme Hrvatske reprezentacije U 16

Mladi košarkaš HKK Rama Boris Petrović dobio je poziv od Hrvatke košarkaške reprezentacije do 16 godina za sudjelovanje na priremama koje će biti održane u Daruvaru od 14. do 18. travnja 2018. godine. 

 

Nakon toga mladi košarkaši sudjeluju na turniru u Bellegradu (Francuska) od 18.do 22. travnja 2019. godine, a sve u cilju okupljanja i što bolje pripreme reprezentacije  Hrvatske za sudjelovanje na EYOF natjecanju (EUROPEAN YOUTH OLIMPIC FESTIVAL) koje je od 21. do 27.07.2019. godine u Bakuu.

Boris Petrović je učenik provog rarzreda opće gimnazije Srednje škole Prozor. Osim što je uspješan košarkaš on je i odličan učenik.

Košarkaški talent je naslijedio zasigurno od oca Željka koji je igrao prije rata u KK Maklje, kasnije HKK Rama te je još uvijek u košarkaškim vodama.

Boris je već sa sedam godina počeo igrati košarku u HKK Rama gdje razvija svoj talent.

„Sretan sam što sam dobio poziv za pripreme Hrvtske reprezentacije do 16 godina. To je izuzetna čast kako za mene tako i za moju obitelj, klub i školu. Nastojat ću se dokazati na pripremama kako bih dobio povjerenje izbornika i time sudjelovanje na prvenstvu u Azerbajdžanu.“ – kazao je Boris.

Pored redovnih treninga Boris se priprema i kondiciono.

Boris je učenik provog razreda opće gimnazije Srednje škole Prozor i odličan je učenik s prosjekom 5.0. Kako usklađuje treninge i svoje školske obveze Boris je kazao: „Dobrom organizacijom vremena sve se stigne. Gimnazija je zahtjeva pa nekada učim i do pola noći. Ali se sve stigne. – s laganim osmjehom kazao je Boris.

Neka posebna mirnoća koju iskazuje Boris govori o velikoj sigurnosti što se potvrđuje i na terenu te je među prvim strijelcima u ligi

„Svoju zahvalnost za uspjeh iskazujem ne samo obitelji, nego klubu i trenerima Miji Knježeviću i Ivici Vukoja. Hvala Srednjoj školi Prozor, profesorima i mojim kolegama iz razreda koji me u svakom pogledu podržavaju.“

Osim odličnih rezultata u Ligama mladih HB i No 1. ligi ovo je još jedna potvrda kontinuiranog i dobrog rada HKK Rama.

Za Petrovića  vlada interes  nekoliko velikih košarkaških klubova i stručnjaka.

Borisu želimo uspjeh na pripremama i što više pobjeda na košarkaškim terenima.
(Izvor: Ramski Vjesnik)

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna