Napadači u fantomkama pucali u osiguranje pjevačice Maje Berović

Maya Berović (27), balkanska folk pjevačica i njeno osiguranje napadnuti su u Mostaru nakon koncerta prošlog tjedna.Pjevačica Maya Berović (32) doživjela je pravu dramu prošle subote. Njezin bend napali su vatrenim oružjem, nakon koncerta u mostarskom klubu 'Daleka obala'.  Nepoznate osobe s fantomkama na glavama ispalile su nekoliko metaka i probušile sve četiri gume na kombiju u kojem su se nalazili članovi benda, piše Kurir.

U tom trenutku Maja se nalazila u drugom automobilu i ostala je šokirana kada je vidjela da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi. Nitko od članova benda nije povrijeđen, a ubrzo je došla i policija. Pjevačica je komentirala cijeli slučaj.

- Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila što se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam vlastitim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, nitko ne zna što je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo službene rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao, blago rečeno, neugodnosti koji su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije službeni epilog - poručila je Maja.

Kako doznaje Avaz, grupa muškaraca je pucala na kombi u kojem su se nalazili Maya i njen bend. "Maya je samo vrištala. Pobjegli su, spašavali su ljudi živu glavu", kazao je svjedok događanja. O svemu je upoznat i dežurni županijski tužitelj.


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna