Makulin® i Makulin® plus – djelotvorna zaštita vida

Znate li da preko 80 posto informacija iz vanjskog svijeta dobivamo putem vida. Dakle, s pravom možemo reći da je vid naše najvažnije osjetilo.

No, zbog starenja, djelovanja svjetla, prenaprezanja očiju te kroničnih bolesti vrlo često dolazi do slabljenja vida te propadanja stanica makule – sitnog dijela oka odgovornog za oštrinu vida. Stoga, ako želite svojim očima osigurati djelotvornu zaštitu liječnici  vam savjetuju Makulin® i Makulin® plus kapsule iz Dietpharma.

Makulin® kapsule sadrže svjetski poznati FloraGlo lutein čija je djelotvornost klinički ispitana. Uz optimalnu količinu luteina, FloraGlo sadrži i zeaksantin, pa tako osigurava najvažnije prirodne karotenoide neophodne za kvalitetu i gustoću očnog pigmenta, odgovornog za oštrinu vida. Njihovo djelovanje pojačano je dodatkom vitamina E, koji doprinosi sigurnoj i učinkovitoj zaštiti oka kod pojačanog naprezanja vida, rada na računalu ili pri umjetnom i nedovoljnom osvjetljenju kao i svima koji žele aktivno zaštititi svoj vid. Makulin® plus kapsule uz pojačane koncentracije aktivnih sastojaka u Makulin® kapsulama sadrže i omega-3 masne kiseline koje imaju povoljan učinak ne samo na krvne žile mrežnice, već i na cijelo oko. Zbog svog antioksidativnog djelovanja, pojačavaju zaštitni učinak luteina i zeaksantina, pa dodatno štite i vid te usporavaju nastanak i razvoj oštećenja makule (žute pjege).

Zaštitimo oči i vid uz Makulin® plus kapsule iz Dietpharma!

Magnezij 300 + vitamin C – sigurna nadoknada magnezija i vitamina C

Znate li da magnezij sudjeluje u više od 300 enzimatskih reakcija što ga čini neophodnim za odvijanje ključnih vitalnih funkcija – neophodan je za rad i funkcioniranje živčanog sustava, sudjeluje u izgradnji kostiju,  mišićnoj kontrakciji te pospješuje probavu. Zbog blagotvornog djelovanja kod napetosti, razdražljivosti i problema sa spavanjem zaslužio je i naziv “antistresni mineral”.

Magnezij 300 šumeće tablete iz Dietpharma pružaju  jednostavnu i sigurnu nadoknadu magnezija i vitamina C te pouzdanu pomoć kod svakodnevnih opterećenja i to samo u jednoj šumećoj tableti na dan.

Komentari:Anketa

DA SU DANAS IZBORI

Za koga biste glasovali?

3294
HDZ BiH
533
SDA
561
SNSD
174
SBB BiH
3682
HDZ 1990
1465
SDP
76
PDP
383
NSRZB
145
SDS
872
HSP BiH
1609
SPP
76
SBiH
130
Građanska koalicija '1. mart'
1306
Demokratska fronta
161
Hrvatski narodni savez
129
Ostalo
65
Ne znam
441
Neću glasovati
10 Votes left

jVS by www.joomess.de.
Top teme


Trach

 

Promo

Kolumna