Makulin® i Makulin® plus – djelotvorna zaštita vida

Znate li da preko 80 posto informacija iz vanjskog svijeta dobivamo putem vida. Dakle, s pravom možemo reći da je vid naše najvažnije osjetilo.

No, zbog starenja, djelovanja svjetla, prenaprezanja očiju te kroničnih bolesti vrlo često dolazi do slabljenja vida te propadanja stanica makule – sitnog dijela oka odgovornog za oštrinu vida. Stoga, ako želite svojim očima osigurati djelotvornu zaštitu liječnici  vam savjetuju Makulin® i Makulin® plus kapsule iz Dietpharma.

Makulin® kapsule sadrže svjetski poznati FloraGlo lutein čija je djelotvornost klinički ispitana. Uz optimalnu količinu luteina, FloraGlo sadrži i zeaksantin, pa tako osigurava najvažnije prirodne karotenoide neophodne za kvalitetu i gustoću očnog pigmenta, odgovornog za oštrinu vida. Njihovo djelovanje pojačano je dodatkom vitamina E, koji doprinosi sigurnoj i učinkovitoj zaštiti oka kod pojačanog naprezanja vida, rada na računalu ili pri umjetnom i nedovoljnom osvjetljenju kao i svima koji žele aktivno zaštititi svoj vid. Makulin® plus kapsule uz pojačane koncentracije aktivnih sastojaka u Makulin® kapsulama sadrže i omega-3 masne kiseline koje imaju povoljan učinak ne samo na krvne žile mrežnice, već i na cijelo oko. Zbog svog antioksidativnog djelovanja, pojačavaju zaštitni učinak luteina i zeaksantina, pa dodatno štite i vid te usporavaju nastanak i razvoj oštećenja makule (žute pjege).

Zaštitimo oči i vid uz Makulin® plus kapsule iz Dietpharma!

Magnezij 300 + vitamin C – sigurna nadoknada magnezija i vitamina C

Znate li da magnezij sudjeluje u više od 300 enzimatskih reakcija što ga čini neophodnim za odvijanje ključnih vitalnih funkcija – neophodan je za rad i funkcioniranje živčanog sustava, sudjeluje u izgradnji kostiju,  mišićnoj kontrakciji te pospješuje probavu. Zbog blagotvornog djelovanja kod napetosti, razdražljivosti i problema sa spavanjem zaslužio je i naziv “antistresni mineral”.

Magnezij 300 šumeće tablete iz Dietpharma pružaju  jednostavnu i sigurnu nadoknadu magnezija i vitamina C te pouzdanu pomoć kod svakodnevnih opterećenja i to samo u jednoj šumećoj tableti na dan.

Komentari:Anketa

Glasovat ću za:

Bošnjačkog člana Predsjedništva BiH:

175
Bakir Izetbegović (SDA)
313
Fahrudin Radončić (SBB)
191
Bakir Hadžiomerović (SDP)
490
Emir Suljagić (DF)
120
Sefer Halilović (BPS)
92
Džebril Bajramović (Stranka dijaspore)
26
Mirsad Kebo (neovisni kandidat)
253
Adil Žigić (neovisni kandidat)
45
Halil Tuzlić (neovisni kandidat)
117
Mustafa Cerić (neovisni kandidat)
10 Votes left

jVS by www.joomess.de.

Anketa

Glasovat ću za:

Srpskog člana Predsjedništva:

151
Željka Cvijanović (SNSD)
621
Mladen Ivanić (Koalicija Savez za promjene)
339
Goran Zmijanac (stranka pravedne politike)
10 Votes left

jVS by www.joomess.de.

Anketa

Glasovat ću za:

Hrvatskog člana Predsjedništva BiH:

449
Dragan Čović (HDZ)
1343
Martin Raguž (HDZ 1990)
1677
Živko Budimir (SPP)
138
Anto Popović (DF)
10 Votes left

jVS by www.joomess.de.

Top teme

Trach

Promo

Kolumna