Makulin® i Makulin® plus – djelotvorna zaštita vida

Znate li da preko 80 posto informacija iz vanjskog svijeta dobivamo putem vida. Dakle, s pravom možemo reći da je vid naše najvažnije osjetilo.

No, zbog starenja, djelovanja svjetla, prenaprezanja očiju te kroničnih bolesti vrlo često dolazi do slabljenja vida te propadanja stanica makule – sitnog dijela oka odgovornog za oštrinu vida. Stoga, ako želite svojim očima osigurati djelotvornu zaštitu liječnici  vam savjetuju Makulin® i Makulin® plus kapsule iz Dietpharma.

Makulin® kapsule sadrže svjetski poznati FloraGlo lutein čija je djelotvornost klinički ispitana. Uz optimalnu količinu luteina, FloraGlo sadrži i zeaksantin, pa tako osigurava najvažnije prirodne karotenoide neophodne za kvalitetu i gustoću očnog pigmenta, odgovornog za oštrinu vida. Njihovo djelovanje pojačano je dodatkom vitamina E, koji doprinosi sigurnoj i učinkovitoj zaštiti oka kod pojačanog naprezanja vida, rada na računalu ili pri umjetnom i nedovoljnom osvjetljenju kao i svima koji žele aktivno zaštititi svoj vid. Makulin® plus kapsule uz pojačane koncentracije aktivnih sastojaka u Makulin® kapsulama sadrže i omega-3 masne kiseline koje imaju povoljan učinak ne samo na krvne žile mrežnice, već i na cijelo oko. Zbog svog antioksidativnog djelovanja, pojačavaju zaštitni učinak luteina i zeaksantina, pa dodatno štite i vid te usporavaju nastanak i razvoj oštećenja makule (žute pjege).

Zaštitimo oči i vid uz Makulin® plus kapsule iz Dietpharma!

Magnezij 300 + vitamin C – sigurna nadoknada magnezija i vitamina C

Znate li da magnezij sudjeluje u više od 300 enzimatskih reakcija što ga čini neophodnim za odvijanje ključnih vitalnih funkcija – neophodan je za rad i funkcioniranje živčanog sustava, sudjeluje u izgradnji kostiju,  mišićnoj kontrakciji te pospješuje probavu. Zbog blagotvornog djelovanja kod napetosti, razdražljivosti i problema sa spavanjem zaslužio je i naziv “antistresni mineral”.

Magnezij 300 šumeće tablete iz Dietpharma pružaju  jednostavnu i sigurnu nadoknadu magnezija i vitamina C te pouzdanu pomoć kod svakodnevnih opterećenja i to samo u jednoj šumećoj tableti na dan.

Komentari:


Anketa

Glasovat ću za:

Bošnjačkog člana Predsjedništva BiH:

351
Bakir Izetbegović (SDA)
935
Fahrudin Radončić (SBB)
247
Bakir Hadžiomerović (SDP)
1237
Emir Suljagić (DF)
156
Sefer Halilović (BPS)
103
Džebril Bajramović (Stranka dijaspore)
37
Mirsad Kebo (neovisni kandidat)
274
Adil Žigić (neovisni kandidat)
71
Halil Tuzlić (neovisni kandidat)
164
Mustafa Cerić (neovisni kandidat)
10 Votes left

jVS by www.joomess.de.

Anketa

Glasovat ću za:

Srpskog člana Predsjedništva:

244
Željka Cvijanović (SNSD)
853
Mladen Ivanić (Koalicija Savez za promjene)
435
Goran Zmijanac (stranka pravedne politike)
10 Votes left

jVS by www.joomess.de.

Anketa

Glasovat ću za:

Hrvatskog člana Predsjedništva BiH:

715
Dragan Čović (HDZ)
2000
Martin Raguž (HDZ 1990)
2005
Živko Budimir (SPP)
198
Anto Popović (DF)
10 Votes left

jVS by www.joomess.de.

Top teme

Trach

Promo

Izbori

Kolumna