Makulin® i Makulin® plus – djelotvorna zaštita vida

Znate li da preko 80 posto informacija iz vanjskog svijeta dobivamo putem vida. Dakle, s pravom možemo reći da je vid naše najvažnije osjetilo.

No, zbog starenja, djelovanja svjetla, prenaprezanja očiju te kroničnih bolesti vrlo često dolazi do slabljenja vida te propadanja stanica makule – sitnog dijela oka odgovornog za oštrinu vida. Stoga, ako želite svojim očima osigurati djelotvornu zaštitu liječnici  vam savjetuju Makulin® i Makulin® plus kapsule iz Dietpharma.

Makulin® kapsule sadrže svjetski poznati FloraGlo lutein čija je djelotvornost klinički ispitana. Uz optimalnu količinu luteina, FloraGlo sadrži i zeaksantin, pa tako osigurava najvažnije prirodne karotenoide neophodne za kvalitetu i gustoću očnog pigmenta, odgovornog za oštrinu vida. Njihovo djelovanje pojačano je dodatkom vitamina E, koji doprinosi sigurnoj i učinkovitoj zaštiti oka kod pojačanog naprezanja vida, rada na računalu ili pri umjetnom i nedovoljnom osvjetljenju kao i svima koji žele aktivno zaštititi svoj vid. Makulin® plus kapsule uz pojačane koncentracije aktivnih sastojaka u Makulin® kapsulama sadrže i omega-3 masne kiseline koje imaju povoljan učinak ne samo na krvne žile mrežnice, već i na cijelo oko. Zbog svog antioksidativnog djelovanja, pojačavaju zaštitni učinak luteina i zeaksantina, pa dodatno štite i vid te usporavaju nastanak i razvoj oštećenja makule (žute pjege).

Zaštitimo oči i vid uz Makulin® plus kapsule iz Dietpharma!

Magnezij 300 + vitamin C – sigurna nadoknada magnezija i vitamina C

Znate li da magnezij sudjeluje u više od 300 enzimatskih reakcija što ga čini neophodnim za odvijanje ključnih vitalnih funkcija – neophodan je za rad i funkcioniranje živčanog sustava, sudjeluje u izgradnji kostiju,  mišićnoj kontrakciji te pospješuje probavu. Zbog blagotvornog djelovanja kod napetosti, razdražljivosti i problema sa spavanjem zaslužio je i naziv “antistresni mineral”.

Magnezij 300 šumeće tablete iz Dietpharma pružaju  jednostavnu i sigurnu nadoknadu magnezija i vitamina C te pouzdanu pomoć kod svakodnevnih opterećenja i to samo u jednoj šumećoj tableti na dan.

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna