Svoj dolazak na 40ti NIVEA BH FASHION TV SARAJEVO najavili su predstavnici Fashion TV I Fashion One TV kao i specijalna gošća Fashion One TV mlada turska dizajnerica Aybuke Kemiyeva

Aybuke Kemiyeva, dizajner iz Turske, prvi put dolazi u Sarajevo upravo na 40.Nivea BiH Fashion Week, gdje će predstaviti svoju kolekciju od 20 modela

 

 

Kako pišu turski mediji, ova talentirana dizajnerica odbrojava dane do svog dolaska u našu zemlju. Veliko zanimanje turskih medija da proprate ovaj događaj je odlična promocija BiH u Turskoj.
Školovala se u Izmiru a sada živi u Istanbulu gdje niže uspjehe u svojoj profesiji. Često govori o svojim kreacijama, i u njima je pokazala drugačiji pogled na različite dizajne i na crnu boju. Aybuke Kemiyeva je izjavila da je pripremila specijalnu kolekciju, koju će premijerno imati priliku da vide posjetitelji 40.Nivea BiH Fashion Week-a Sarajevo.

Revija turske dizajnerice će se održati 24.04.2018. sa početkom u 20:00h. Inače, 40.Nivea BiH Fashion Week Sarajevo će trajati od 22.04.-24.04.2018. godine u predivnom Kongresnom centru hotela Hills 5*, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Ilidži, u organizaciji najbolje model management agencije u Istočnoj Europi, Abc Models Management događanja  u Sarajevu.

 

                   

I to nije sve! Dugo očekivani ONLINE CASTING za MODELE je konačno tu! Možda baš tebe izaberu za novog  BH Fashion Week modela!

Zainteresirane djevojke i muškarci mogu poslati svoju fotografiju u Inbox na FB Modna agencija Abc Models ili Instagram Abc Models Mgmt International, uz svoje podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina, i broj mobitela.


/republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna