HERCEGOVAČKA MODNA NADA Ljetna kolekcija Martine Marinčić

Martina Marinčić, 22-godišnja mlada dizajnerica iz Čitluka već osvaja svojim talentom, a njene zanimljive haljine nailaze na posebnu naklonost ljubiteljica modeDizajniranjem haljina bavi se već jednu godinu, a najčešće dizajnira haljine za svečane prilike. Njen talent prepoznale su ne samo mlađe generacije nego i one nešto zrelije jer njene haljine već nose svoje prepoznatljiv pečat - odišu glamurom, ali i decentnošću.

Fotografije nove kolekcije haljina koju donosimo inspirirana je ljetnom opuštenošću, intezivnih boja i mladenačkim volanima ali bez dojma sveprisutnog kiča.

 

              

Ova mlada dizajnerica kaže da konstantno radi na novim zamislima, poštujući i zanimljive ideje klijentica uz praćenje trendova koji ne trebaju biti i jedini uvjet pri nastanku svakog novog modela.

 

              

"Nije lako biti dizajner u našoj državi, posebno ako se uzme uobzir da je svijest o kupnji bilo kojeg domaćeg proizvoda još uvijek nedovoljno razvijena. Ljudi više vole otići u neki poznati butik, kupnjom pretplatiti odjevni predmet koji posjeduje još stotine žena. Ali postoji i značajan broj onih koji za sebe žele unikatan, kvalitetan komad odjeće koji će čuvati godinama", kaže ova mlada dizajnerica i na kraju napominje da se svaki trud i talent isplati jer ništa ne dolazi brzo i 'preko noći'.

Ipak, u početku je sumnjala u svoj cilj, ali nakon prolaska cjelokupnog procesa nastanka svake kreacije, od same ideje, do posljednjeg poruba, a posebno nakon oduševljenosti svojih klijentica, planovi za budućnost sami se nameću.

Sve zainteresirane više informacija mogu dobiti putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna